Samurai Shodown NEOGEO-kollektionen är gratis för PC nästa månad

Samurai Shodown NEOGEO-kollektionen är gratis för PC nästa månad

SNK firar släppet av deras senaste utgåva i Samurai Shodown-serien till PC. Samurai Shodown har funnits tillgänglig endast som konsolspel sedan det släpptes förra året. Sedan dess har det varit ett uppfriskande tillskott i fighting TV-spelsgenren. Det låter spelarna drabba samman i spännande dödsdueller mot andra vapendragare. Gamla stridsmekanismer samt grafiker är tagna till en ny nivå och Samurai Shodown levererar en av de bästa kampupplevelserna i fighting-genren som har lanserats under de senaste åren. Men det verkar som att SNK har mer på gång till oss och det japanska företaget kommer att släppa en enorm samling Samurai-Shodown-spel för PC. 

 

 

Samurai Shodown NEOGEO-kollektionen inkluderar de första fem spelen i Samurai Shodown-serien, Samurai Shodown V Special och Samurai Shodown V Perfect. Den sistnämnda är en enorm överraskning för den kommer faktiskt att finnas tillgänglig för spelarna för första gången någonsin. Men överraskningen slutar inte där för Samurai Shodown NEOGEO-kollektionen kommer att finnas tillgänglig gratis i Epic Games Store den 11e juni. Det stämmer, oavsett om du är ett fan av en av de största fighting-serierna genom tiderna eller inte kommer du att ha tillgång till Samurai Shodowns klassiska spel helt gratis. Samurai Shodown NEOGEO-kollektion inkluderar även ett museum med fler än 2000 bilder och musikspår som extra.

Ifall Epic Games Store inte är din grej, kommer Samurai Shodown NEOGEO-kollektionen även till Steam en vecka efter det, och om du vill spela det på konsoler kommer det finnas tillgängligt på Nintendo Switch och PlayStation 4 den 28e juli, 2020. Självklart är inte det senaste Samurai Shodown-spelet inkluderat i kollektionen, men om du vill spela det på PC kommer du att kunna göra det från den 11e juni via Epic Games Store.

 

 

  • Officiell webbplats : Samurai Shodown
  • Kategorier : Fighting och kampsport
  • Utgivare : SNK CORPORATION
  • Utvecklare : SNK CORPORATION
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer
  • Utgivningsdatum : 2019 geassemánnu 25
  •     PC : 2021 geassemánnu 14
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev