Samurai Shodown lanseras på Steam i juni

Samurai Shodown lanseras på Steam i juni

När Samurai Shodown släpptes 2019 var det en besvikelse för många spelare eftersom det bara fanns tillgängligt till PlayStation 4 och Xbox One. Det släpptes till Nintendo Switch och PC via Epic Games Store ganska sent. Spelet tog med stor framgång spelarna tillbaka de episka sammandrabbningar mellan svärdskämpar som gjorde franchisen så populär på 90-talet, (även känt som Samurai Spirits). Spännande gameplay, maximal intensitet och blodiga strider är några av höjdpunkterna i ett spel där det är viktigt att utföra dina attacker, parader och kontringar i rätt ögonblick om du vill gå segrande ur fighten. Samurai Shodown behöver inte överdrivet komplicerade mekanismer, kombinationer som kräver att du trycker på tusen knappar eller byta karaktär för att leverera en spännande kampupplevelse. Det valdes till och med ut som ett av spelen för mästerskapet EVO 2019.

Nästan två år senare är Samurai Shodown på väg att lanseras på Steam och blir äntligen öppet för en bredare grupp av spelare. SNK har meddelat att spelet kommer att finnas tillgängligt på Valves plattform den 14 juni. Denna lansering kommer att följas av ett nytt DLC för spelet som kommer att innehålla en ny fighter: Shiro Tokisada Amakusa. Han kommer att ansluta sig till Hibiki Takane och Cham Cham som en del av Samurai Shodown Season Pass Three.

 


Samurai Shodown är kanske inte din typ av fightingspel om du letar efter något som liknar Street Fighter V, Tekken 7 eller Mortal Kombat 11, men om du är ett fan av SNK-spel och har spelat Kings of fighters eller de tidigare spelen i Samurai Shodown-serien lär det passa dig perfekt. Med modern grafik och förbättrad spelupplevelse ger det en unik upplevelse som har lyckats fängsla fansen. Håll ett öga på vår jämförelsetjänst om du vill hitta det till bästa pris.

  • Officiell webbplats : Samurai Shodown
  • Kategorier : Fighting och kampsport
  • Utgivare : SNK CORPORATION
  • Utvecklare : SNK CORPORATION
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer
  • Utgivningsdatum : 2019 geassemánnu 25
  •     PC : 2021 geassemánnu 14
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev