Doom: The Ancient Gods sista DLC är ute nu

Doom: The Ancient Gods sista DLC är ute nu
2021 njuk 18 19:08

Oavsett om du är DOOM-fan eller inte, går det inte att säga emot att DOOM Eternal är en av de bästa titlarna i hela serien. Id Software och Bethesda har visat att de är ett bra team när det gäller att ge spelare vad de vill, och DOOM Eternal erbjuder bra gameplay, massor av action och massor av demoner att utplåna. Basspelet erbjuder tillräckligt med innehåll för att hålla dig sysselsatt ett tag men om du vill förbättra din upplevelse kan du alltid få The Ancient Gods DLCs, som lägger till ett nytt mission och nya platser fulla av Maykr som alla kommer att försöka döda dig.

Som du säkert redan vet om du har spelat DOOM Eternal är The Ancient Gods uppdelad i två delar. I DOOM Eternal The Ancient Gods Part 1 var ditt uppdrag att rädda Seraphim och försöka stoppa en demoninvasion, det startade en resa som kommer sluta med den andra expansionen, The Ancient Gods Part 2. Den nya DLC:n lägger också till nya fiender och ett vapen som gamla DOOM-spelare kanske känner igen, Sentinel Hammer, och expansionen blir tillgänglig från och med idag på PC, Xbox One, PlayStation 4.

 

 

 

You denied the gods and awoke an ancient evil. Now rally the scattered Sentinel armies, lay siege to the last bastion of Hell, break through the fortress walls, and face the Dark Lord himself. The soul of the universe hangs in the balance. 

DOOM Eternal The Ancient Gods Part 2 kommer att vara det perfekta tillskottet till din upplevelse som the DOOM Slayer. Du kan köpa expansionen separat men den finns också som en del av Doom Eternal Season Pass. Kom ihåg att du kan hitta samtliga av dem till bästa pris i vår jämförelsetjänst.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev