Instant Gaming EU
 
 

Köp DOOM Eternal

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det här förstapersonskjutare-spelet är den femte delen i Doom-serien. Spela en gång till som Doom Slayer, den urgamla krigaren, och strid mot de demoniska hordarna från helvetet. Du kommer att ha förbättrad pansar och ny utrustning, inklusive en axelmonterad kanon med eldkastare, ett infällbart handledsmonterat blad och en ny förmåga. Det finns även ett uppgraderat urval av vapen och moddar att spela med, som Super Shotguns nya Meat Hook-tillägg som drar dig till fiendernas ansikte.



    Doom Eternals Battlemode är ett 1v2-tävlingsläge där en Doom Slayer tar sig an tvåspelarkontrollerade demoner i en match av "skicklighet mot strategi". Doom Eternals battle mode har sex unika kartor att spela, var och en är designad för att tillåta Doom Slayer och demoner att delta i ett helveteslikt spel av katt och råtta. Dessa arenor inkluderar portaler, monkey bars, och hopplattor. Det finns livedemoner att välja från start: Revenant, Pain Elemental, Mancubus, Marauder och Arch-vile. Varje demon har sina egna särskilda förmågor, styrkor och svagheter. Och du gör det ännu mer komplicerat när du dödar en demon, de återupplivas efter en viss tid om du inte dödar den andra inom tidsbegränsningen. Om en demon återupplivas så gör den det med halva livet.



    Dessutom låter det nya Invasion-läget andra spelare att invadera din kampanj som en demon eller så kan du göra detsamma, anslut till demonhorden och invadera andra spelares spel, ensam eller med ett jaktlag, likt Dark Souls Invasion-mekanik.

    Läs mer

    De bästa priserna för DOOM Eternal

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om DOOM Eternal

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev