Spela Little Nightmares gratis på PC

Spela Little Nightmares gratis på PC

Släppet av Little Nightmares 2, uppföljaren till det populära skräck+äventyrsspelspelet, är precis runt hörnet. Släppet är planerat till den 11 februari och många spelare väntar på att få gåshud vid tillsammans med protagonisten Six igen och få reda på mer detaljer om Mono.

 

Men, om du inte har spelat de ursprungliga Little Nightmares och är intresserad av dess uppföljare så har vi några nyheter som borde glädja dig. Little Nightmares finns för närvarande gratis till PC på Steam. För att få din gratis kopia av spelet ska du inte gå direkt till Valves plattform utan till Bandai Namcos butik. När du har loggat in på ditt konto (du kan skapa ett gratis) kan du lägga till spelet i din kundvagn. Du kommer inte behöva betala någonting, och du måste bara aktivera spelet på Steam. Erbjudandet finns tillgängligt fram tills den 17 januari.

Little Nightmares är ett äventyrsspel där du spelar som en liten flicka, Six, och måste lösa pussel för att fly från The Den, en mystisk plats befolkad av monster som vill äta upp henne. Spelet bygger på infantila rädslor och innehåller varelser som är värda dina värsta mardrömmar.

 

 

Samtidigt har demot till Little Nightmares 2 funnits på Steam under en tid nu och är tillgänglig på alla andra plattformar, dvs. Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch och till och med Playstation 5 och Xbox Series X / S. I demoversionen får du utforska början av spelet och bekanta dig med den nya spelbara karaktären Mono. I Little Nightmares 2 är han den du styr, och Six styrs av AI. Detta möjliggör ett helt annat sorts gameplay då de två karaktärerna kan interagera för att övervinna diverse hinder.

Little Nightmares 2 släpps till PC, Xbox One, Playstation 4, och Nintendo Switch den 11 Februari och kommer släppas till nästa generationens konsoler vid ett senare datum.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev