Terraria nöjer sig inte med 35miljoner sålda spel

Terraria nöjer sig inte med 35miljoner sålda spel

Det kommer förmodligen inte som en överraskning för dem som har spelat Terraria ett tag. Spelet har en enorm fansbas som bara har vuxit genom åren, och det är ett av de mest populära indiespelen som du hitta bland alla genrer av videospel. Även om de flesta spelar Terraria på PC så är det ganska populärt på flera andra plattformar, inklusive konsoler och mobil. Utvecklaren Re-Logic har nyligen bekräftat att spelet verkligen är något speciellt genom att avslöja några siffror som får vissa AAA-spel bleka.

Terraria har sålts i mer än 35 miljoner exemplar på alla plattformar under dess livstid. 17,2 miljoner av dem har sålts till PC, 8,5 miljoner sålts till konsoler och 9,3 miljoner har sålts till mobiler. Det är verkligen imponerande siffror, särskilt för ett spel som släpptes för tio år sedan. Anledningarna till dess enorma framgångar är rätt uppenbara, massor av spelalternativ, ett hisnande mängd hemligheter och prestationer att upptäcka och mycket enkla spelmekaniker som fängslar dem som provar på spelet från första stund.

 

 

Terraria har långsamt vuxit till att bli en gigant och det kommer att bli ännu större. Du behöver bara läsa recensionerna av spelet på Steam för att inse att detta är ett av de lättaste valen du kan göra om du letar efter ett 2D sandbox action-äventyrsspel. Det har nyligen tagit över förstaplatsen från Portal 2 på listan över de 250 bästa Steam-spelen genom tiderna enligt spelar recensioner.

Utvecklare Re-Logic har en hel del saker i beredskap för Terraria, och Steam Workshop-support och crossplay är bara ett par saker som kan komma att läggas till i framtiden. Naturligtvis, om du inte har upptäckt Terraria än, kan du hitta det till bästa pris med vår jämförelsetjänst.

 

  • Officiell webbplats : Terraria
  • Kategorier : Äventyr
  • Utgivare : Re-Logic
  • Utvecklare : Re-Logic
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2011 miessemánnu 16
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev