The Division 2 får mer contents i år

The Division 2 får mer contents i år

När vi trodde att Ubisoft inte längre kunde överraska oss så meddelade det franska företaget oväntat att Tom Clancy's The Division 2 skulle få mer innehåll under 2021. De flesta av oss förväntade oss att de skulle vara fokuserade på utvecklingen av deras kommande storspel, ett baserat på Star Wars och ett annat baserat på Avatar. Att skapa dessa spel borde vara en ganska stor uppgift om man tänker på hur populära de är och de stora förväntningar som spelare över hela världen kommer att ha med avseende på lanseringarna. När det gäller Star Wars-spelet kan detta betraktas som en fantastisk möjlighet att göra anspråk på vad som tidigare har varit EA: s obestridda territorium de senaste åren, då de tidigare hade exklusiva rättigheter till allt som gällde Star Wars spel.

Så det är ingen överraskning att tillkännagivandet från Ubisofts VD Yves Guillemot har chockerat många. Han bekräftade att deras The Massive Studio arbetar på det nya Star Wars-spelet men också på The Division.

The Massive studio är en stor studio, och de samarbetar också med många studios över hela världen. Du kommer att få se mer om The Division det här året och året därpå.

 

Meddelandet har följts av ett Tweet på The Division 2:s officiella konto som berättar mer om innehållet som kommer till spelet i år.

 

 

Några av er hade märkt att Titel Update 12 ursprungligen var tänkt att vara den sista stora titeluppdateringen för Division 2, men tack vare ert fortsatta stöd är vi nu i de tidiga utvecklingsstadierna av nytt innehåll som ska släppas senare under 2021. Medan det är fortfarande för tidigt att gå in på mer detaljer just nu, du behöver inte vänta alltför länge, då vi kommer att dela mer så snart vi kan.

Även om det är goda nyheter för fansen av Tom Clancy's The Division 2, kan vi inte sluta undra om Ubisofts studior kommer att kunna hantera alla projekt effektivt nog för att ägna tillräckligt med tid till de nya spelen. Även om det är bra att dom inte glömmer bort The Division 2-spelarna så kommer spelet att bli två år gammalt nästa månad och de borde kanske ta och fokusera på nya saker.

  • Kategorier : Action
  • Utgivare : Ubisoft
  • Utvecklare : Massive Entertainment
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2019 njukčamánnu 14
  • Kategorier : Action , Äventyr , Rollspel
  • Utgivare : Ubisoft
  • Utvecklare : Ubisoft
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2023 ođđajagemánnu 12
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev