Instant Gaming EU
 
 

The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos erbjuder en demo i Steam

The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos erbjuder en demo i Steam

De yngsta av er kanske aldrig hört talas om det, men The Dungeon of Naheulbeuk var ett riktigt fenomen under tidiga 2000-talet. The Dungeon of Naheulbeuk var från början en ljudserie som skapades av en endaste person, John Lang, även känd som Pen of Chaos, som även bidrog stort till lanseringen av den här genren vid den tidpunkten. Serien är baserad på rollspelens universum som Dungeons of Dragons och hämtar även inspiration från heroisk fantasy och adderar en bra dos humor genom parodiska koder från genren. Berättelsen av serien innehåller en rymdjägare, en alv, en dvärg, en tjuv, en barbar, en magiker och ett troll som samlas på ett uppdrag för att återfinna en relik som är dold i hjärtat av den kända labyrinten Naheulbeuk. Ljudserien har anpassat komik, noveller och brädspel under åren och det anpassas i det här TV-spelet, The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos.

 

 

Även om Naheulbeuks universum fram till nu har varit mer eller mindre reserverat för fransktalande, så kommer The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos att nå en bredare massa då det är dubbat på franska, engelska och tyska. The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos är planerat att släppas i sommar till PC och det är ett enspelar-RPG med turbaserad strid. Du kommer att upptäcka sju karaktärer från originalserien, var och en av dem med sina egna förmågor, men du kan även skapa din egen karaktär.

Om du inte ännu känner till Naheulbeuks universum kan du upptäcka det gratis nu, under Steam Game Festival. Eventet erbjuder en värd av demos som kan provas, och The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos är ett av dem. Det tillåter även att du spelar början av spelet och ger dig en mer precis översikt av mekanikerna som finns i spelet. Demon finns tillgänglig i Steam till den 22a juni och du behöver bara gå till spelsidan för att ladda ner det. Utvecklarna har informerat spelarna att sparande inte är möjligt i demon så du behöver spela det i ett.

 

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev