Werewolf: The Apocalypse - Earthblood visar sin första spelvideo

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood visar sin första spelvideo

Fram till nu är det enda vi sett av Werewolf: The Apocalypse - Earthblood några få bilder, och omgivningen avslöjade inte särskilt mycket om vad spelet kommer att erbjuda oss. Vi vet redan att vi kommer att spela som Cahal, en varulvsmedlem i Fianna-stammen som sattes på landsflykt och som återvänder för att hjälpa sin stam med att slåss mot en överhängande fara som hotar att eliminera dem. Berättelsens handling börjar när Cahal får reda på vad som hänt hans dotter, och berättelsen leder honom till en strid mot Pentex, ett multinationellt företag som agerar verktyg åt Wyrm, en ond kraft som försöker korrumpera planeten och förinta Gaia.  

Cyanide Studio har publicerat sin första spelvideo av Werewolf: The Apocalypse - Earthblood, och den ser rätt så spektakulär ut. Vi kan se att Cahal slåss mot varelser som skapats av Pentex i mänsklig och vargliknande form, men även den farligaste varulvsformen: crinos.

 

 

Som du kan se i videon för Werewolf: The Apocalypse - Earthblood så spelas det i trejdepersonsvy och det erbjuder oss en bra dos med action medan vi försöker hindra Pentex planer och slåss mot de som vill smutsa ner moder jord. Även om Pentex verkar vara ett normalt företag på ytan, så är dess anställda djupt länkade med Wyrm på ett eller annat sätt, och deras sanna natur kommer att avslöjas när vi möter dem.

Tillsammans med spelvideon har Cyanide Studio även avslöjat att Werewolf: The Apocalypse - Earthblood inte kommer att vara redo förrän nästa år, och har satt sitt lanseringsdatum till den 4e februari, 2021. Det bästa med det är att spelet kommer att vara spelbart på nästa generationens konsoler, samt på Xbox One, PlayStation 4 och PC.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev