Instant Gaming EU
 
 

Lär dig mer om alla nyheter i Mass Effect: Legendary Edition

Lär dig mer om alla nyheter i  Mass Effect: Legendary Edition

Det är knappt en månad kvar tills vi får njuta av Mass Effect: Legendary Edition och BioWare har nu tagit sig tiden att gå in på detaljer och förklara alla förändringar som den nya versionen av den ursprungliga Mass Effect-trilogin kommer att innehålla. En ny post på spelets officiella blogg analyserar noggrant alla nyheter som spelarna kommer få uppleva när de spelar den nya versionen, utöver den förbättrade grafiken med stöd för HDR och 4K.

I Mass Effect: Legendary Edition har stridsystemet finjusterats. detaljnivån har ökat och många förmågor har balanserats om så att dom blir mer meningsfulla. Alla vapen kan användas av alla klasser, och du kommer att kunna specialisera dig i deras användning för ytterligare bonusar. Vad gäller fordon har Mako kalibrerats om och den har förbättrats med thrusters och snabbare laddning av skölden. Andra funktioner, som alternativet att styra dina kompanjoner oberoende av varandra, har utvidgats till alla tre spelen i Mass Effect: Legendary Edition. Liknande saker kommer ske med DLC-innehållet, där utrustning och vapen kan nu låsas upp genom normal forskning eller köpas från leverantörer istället för att dom är upplåsta från början.

 

 

 

Sammantaget är huvudmålet med Mass Effect: Legendary Edition att "justera trilogin och göra den mer konsekvent mellan spelen samtidigt som man hedrar de saker som gjorde var och en unik". Naturligtvis kommer lanseringen av Mass Effect: Legendary Edition den 14 maj att vara ett fantastiskt tillfälle att upptäcka en av tidernas mest hyllade RPG-serier men det kommer också att vara en fantastisk upplevelse för alla som redan har haft erfarenheten av att i rollen som Befälhavare Shepard rädda galaxen. Om du vill lära dig mer om varje specifik detalj som har ändrats på Mass Effect: Legendary Edition kan du besöka spelets officiella hemsida här. Kom ihåg att besöka vår jämförelsetjänst om du vill hitta den till bästa pris.

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev