Instant Gaming EU
 
 

Evil Genius är gratis på PC

Evil Genius är gratis på PC

Världsherravälde är en återkommande dröm som har varit målet för många skurkar genom alla år. Alla har vi bevittnat minst ett sådant försök i filmer, böcker eller TV-spel, och även om det alltid finns en hjälte som stoppar dem så fortsätter elakmakarna att smida galna planer för att få världen vid dess fötter. Lyckligtvis finns det några TV-spel som bortser från tråkigheterna med att rädda världen som en klen hjälte för att ge dig möjlighet att spela en allsmäktig skurk. Evil Genius gör exakt det och adderar en bra dos med galen humor till formulan. Det är ett simuleringsspel som ger dig en armé med lojala minions som bygger upp din lya och slutför din mästerplan att ta över världen.

 

 

Evil Genius tillåter dig att skapa och hantera din egen lya. Du kommer att fylla den med fällor för att bli av med förargliga inkräktare och rekrytera minions som du behöver träna innan du skickar dem för att sprida kaos över hela världen och generera pengar för att bekosta dina planer om världsherravälde.

Du kan hämta Evil Genius till din PC genom att logga in på ditt Steam-konto och länka det till ditt Rebellion-konto, som du bara behöver skapa om du inte har ett. Spelet är just nu gratis för att fira den kommande ugåvan i serien. Evil Genius 2: World Domination, som innehåller ny spelmekanik och förbättrad grafik, och ger dig en hel tropisk ö som du kan använda för att bygga upp den lya som du alltid drömt om. Även om det inte finns något bekräftat utgivningsdatum för Evil Genius 2: World Domination så bör spelet komma i år.

 

 

  • Officiell webbplats : Evil Genius
  • Kategorier : Strategi
  • Utgivare : rebellion
  • Utvecklare : Elixir Studios
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2009 geassemánnu 22
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev