Fortnite är ett scenario för förhandsvisning av den kommande Christopher Nolan-filmen

Fortnite är ett scenario för förhandsvisning av den kommande Christopher Nolan-filmen
2020 mies 25 11:16

Det verkar som att Epic Games vill göra det mesta av Fortnite genom att använda den som en plattform för att erbjuda innovativa event som går bortom gränserna för TV-spel. Nyligen kunde vi gå på ett unikt event som krossade publikrekord: konserten av Travis Scott. Men Epic Games verkar inte vilja stoppa där när det kommer till denna typ av event och överraskar oss med nya annonseringar. Royal Party-läget adderades nyligen till spelet och det låter spelarna njuta av en hel ö som erbjuder en rad icke-stridsrelaterade förmågor, lite som en hobbyplats för spelare. På dess andra dag kunde Fortnite-spelare gå på en konsert av Diplo (Major Lazer) på den stora Royal Festival-scenen, och det visade sig att ännu ett event av denna typ ägde rum igår.

Royal Party-läget var scenariot som valdes för att avslöja en trailer av Christopher Nolans nästa film, Tenet. Trailern visades live i spelet och presenterades av Geoff Keighley och John David Washington, som spelar i filmen. Tenet presenterar sig som en film om spionage där huvudkaraktären kommer behöva förhindra ett tredje världskrig genom att manipulera tiden. Rollerna innehåller som ofta i Nolans filmer tre huvudkaraktärer med noterbara utseenden som Michael Caine, Robert Pattinson, Clémence Poésy och till och med Aaron Taylor-Johnson.

 

 

En annan överraskning som avslöjades i slutet av trailern var att denna sommar kommer en "kult"-film av Christopher Nolan att släppas i Fortnite. Vi vet inte ännu vilken det är. Det kan vara Memento eller Inception, men även en av filmerna i Dark Knight-serierna. Det är något som låter logiskt då Fortnite redan har organiserat samarbetsevent med Batman.

Om du missat eventet så finns trailern som repris i Fortnite varje timme tills imorgon kl 01:00 i Party Royale. Du hittar tidschemat på denna adress.

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Will you be a Raider or a Survivor in Dragon Ball The Breakers? - 53
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev