Fortnite är ett scenario för förhandsvisning av den kommande Christopher Nolan-filmen

Fortnite är ett scenario för förhandsvisning av den kommande Christopher Nolan-filmen

Det verkar som att Epic Games vill göra det mesta av Fortnite genom att använda den som en plattform för att erbjuda innovativa event som går bortom gränserna för TV-spel. Nyligen kunde vi gå på ett unikt event som krossade publikrekord: konserten av Travis Scott. Men Epic Games verkar inte vilja stoppa där när det kommer till denna typ av event och överraskar oss med nya annonseringar. Royal Party-läget adderades nyligen till spelet och det låter spelarna njuta av en hel ö som erbjuder en rad icke-stridsrelaterade förmågor, lite som en hobbyplats för spelare. På dess andra dag kunde Fortnite-spelare gå på en konsert av Diplo (Major Lazer) på den stora Royal Festival-scenen, och det visade sig att ännu ett event av denna typ ägde rum igår.

Royal Party-läget var scenariot som valdes för att avslöja en trailer av Christopher Nolans nästa film, Tenet. Trailern visades live i spelet och presenterades av Geoff Keighley och John David Washington, som spelar i filmen. Tenet presenterar sig som en film om spionage där huvudkaraktären kommer behöva förhindra ett tredje världskrig genom att manipulera tiden. Rollerna innehåller som ofta i Nolans filmer tre huvudkaraktärer med noterbara utseenden som Michael Caine, Robert Pattinson, Clémence Poésy och till och med Aaron Taylor-Johnson.

 

 

En annan överraskning som avslöjades i slutet av trailern var att denna sommar kommer en "kult"-film av Christopher Nolan att släppas i Fortnite. Vi vet inte ännu vilken det är. Det kan vara Memento eller Inception, men även en av filmerna i Dark Knight-serierna. Det är något som låter logiskt då Fortnite redan har organiserat samarbetsevent med Batman.

Om du missat eventet så finns trailern som repris i Fortnite varje timme tills imorgon kl 01:00 i Party Royale. Du hittar tidschemat på denna adress.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev