Instant Gaming EU
 
 

Disco Elysium - The Final Cut släpps den här månaden

Disco Elysium - The Final Cut släpps den här månaden

Disco Elysium - The Final Cut är på ett sätt en Ultimate-upplaga av originalspelet och utannonserades i december. Disco Elysium är ett unikt rollspel som släpptes till PC hösten 2019. Det tar principerna för brädspel och anpassar dem till ett nytt universum som är ganska långt från klassikerna i genren, till exempel Dungeons & Dragons. Detta kritikerrosade äventyr har fått många utmärkelser och det kommer snart att få en helt ny upplaga som kommer att förbättra dess innehåll. Disco Elysium - The Final Cut blir också första gången som spelet släpps till Playstation 4, Playstation 5 och Stadia.

ZA / UM har precis meddelat lanseringsdatumet för Disco Elysium - The Final Cut, och det kommer att finnas tillgängligt mycket snart. För att vara mer exakt den 30 mars 2021. Spelare som redan äger Disco Elysium på PC kommer att kunna uppgradera sina spel till den nya versionen utan att behöva betala för det. Vad det gäller vilket innehåll Disco Elysium - Final Cut kommer att ha så har ZA / UM inte avslöjat många detaljer, men här är några höjdpunkter:

 

Utan att ge er några spoilers så vill vi säga att en av de nya funktionerna får dig att tänka på verkligheten för teleportering. Med ett mindre gåtfullt uttryckssätt så skulle vi vilja ta av oss hatten för vår konstnär, Eduardo Rubio, för de mängder ny animation som han har kunnat lägga till bara för din njutning. Och som du redan vet får du full engelsk dubbning, nya idealistiska politiska uppdrag och chansen att möta nya karaktärer.

 

 

Disco Elysium - Final Cut kommer också att ge oss nya uppdrag och karaktärer, nya kläder, klippscener och till och med controllerstöd.

Om du ännu inte äger Disco Elysium och är ett fan av rollspel, är Disco Elysium - The Final Cut det bästa valet om du tänker upptäcka allt som spelet har att erbjuda.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev