Hwoarang är den senaste Tekken 8-karaktären

Hwoarang är den senaste Tekken 8-karaktären

Trots att alla fans längtar efter att få veta releasedatumet för Tekken 8, fortsätter Bandai Namco Entertainment att lägga till karaktärer till den långa listan av fighters som kommer att finnas tillgängliga i spelet. Jin Kazamas rival kommer att vara tillbaka i den nya delen av den ikoniska fightingvideospelserien. De var båda Taekwondo-elever till Bael Doo San och har nu bemästrat denna stridsdisciplin med sina respektive stilar. Hwoarang har varit med i alla spel i serien sedan hans första framträdande i Tekken 3 och återvänder nu för mer action. Du kan se honom slåss mot Nina Williams i den senaste videon från Tekken 8.

En mästare i Taekwondo

Hwoarang är inte den snabbaste karaktären i spelet men han kompenserar det med en extremt lång räckvidd och imponerande kraft i sina sparkar. Han kan sparka en motståndare från nästan vilken vinkel som helst och ta sig igenom deras försvar samtidigt som han håller sig borta från alla gripförsök. Försvar är inte hans starka sida, och hans fightingstil gynnar dem som sätter konstant press på sina motståndare genom att leverera ett konstant flöde av attacker. Hans spelstil är svår att bemästra men ganska givande när du lyckas landa några sparkar, eftersom han snabbt kan överväldiga sina fiender. Hwoarang har flera nya kampsportsrörelser i Tekken 8 och kommer att vara en stark utmanare i turneringen. Naturligtvis är hans mål att besegra Jin Kazama till varje pris.

Tekken 8 fortsätter att bli större och vi kan få se ännu fler fighters avslöjas under den kommande månaden. En andra EVO-turnering kommer att äga rum i augusti och Bandai Namco kan använda evenemanget som ett tillfälle att avslöja fler saker om spelet om det inte går för en överraskande release tidigare, vilket är ganska osannolikt. I vilket fall som helst kommer du alltid att kunna kolla in de bästa priserna för att förbeställa din Tekken 8 CD key för alla plattformar före lanseringen med vår komparator.

351kr.
Tekken 8
Tekken 8
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev