Instant Gaming EU
 
 

Nu har karaktärerna i Destruction Allstars introducerats

Nu har karaktärerna i Destruction Allstars introducerats

Destruction Allstars är en av de exklusiva PlayStation 5-titlarna som tillkännagavs när Sonys konsol fick sin officiella presentation i somras. Det är ett "Destruction Derby"-spel där du slåss mot andra spelare i olika fordon. Spelet handlar om att försöka hålla sig vid liv samtidigt som du "orsakar en enorm mäng skada, förstörelse och förödelse på livliga arenor över hela världen." Naturligtvis har utvecklaren Lucid Games lagt till en intressant twist i mixen i det här fallet. I Destruction Allstars kommer du kunna vara kvar i  tävlingen till fots när ditt fordon förstörs. 

Var och en av de 16 spelbara karaktärerna i Destruction Allstars har unika förmågor som kommer att vara mycket användbara när de kör. En ny video låter dig se samtliga förare på slagfältet där dom visar upp sina förmågor. Att få ditt fordon att skjuta ut spikar, täcka det med pansar eller skapa ljudvågor för att skydda din bil från kollisioner är bara några exempel på vad dom kan göra. Om du kopplar ihop dessa förmågor med en aggressiv körstil kommer du ha goda chanser att bli en Destruction Allstars-mästare.

 

 

Du kommer att vara mer sårbar när du inte kör ett fordon men som du kan se i videon betyder det inte att du inte kan bjuda dina motståndare till kamp, genom att använda dina färdigheter och parkour-moves har du chansen att få dem att krascha och till och med stjäla deras fordon. Du kan också delta i online multiplayer-matcher för upp till 16 spelare i Destruction Allstars om du vill testa din skicklighet mot andra människor.

Släppet av Destruction Allstars var ursprungligen planerat till november 2020, men det blev försenat och kommer nu vara ett av gratisspelen för PlayStation Plus-abonnenter i februari. Inget officiellt releasedatum har bekräftats än.

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev