Instant Gaming EU
 
 

Puyo Puyo Tetris 2 kommer till PC

Puyo Puyo Tetris 2 kommer till PC

Vad händer när du kombinerar två av de mest populära pusselspelen i världen? Puyo Puyo Tetris 2 lyckas skapa en helt ny upplevelse som utmanar dig med nya mekanik och spellägen. Dess föregångare var en stor hit bland fansen av genren, men den här nya delen tar spelet till en annan nivå med en mängd utmanande solo- och multiplayer-lägen. Du kan spela mot AI:n eller andra spelare i lägena Versus, Big Bang, Party, Skill Battle, Fusion och Swap, var och en med olika spelmekaniker. Puyo Puyo Tetris 2 innehåller också ett äventyrsläge där du kan rädda världen genom att spela ditt favoritspel.

Det spelar ingen roll om du föredrar att matcha klumpar i samma färg eller att forma linjer med pusselbitar som kontinuerligt faller från toppen av skärmen. Puyo Puyo Tetris 2 kombinerar de bästa funktionerna i båda spelen för att testa dig med en mängd olika spellägen där dina reaktioner och kapacitet för snabbtänkande konstant sätts på prov.

 

 

SEGA släppte Puyo Puyo Tetris 2 för PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5 och Xbox Series X / S förra månaden, och vi är många som njuter av det. Tyvärr har PC-spelare har nekats allt det roliga som spelet erbjuder. Lyckligtvis dröjer det inte för länge förrän även PC gamers kommer kunna njuta av det. SEGA har just bekräftat releasedatumet för Puyo Puyo Tetris 2 på PC. Spelet kommer till Steam den 23:e mars 2021. Det kommer att innehålla allt som släppts hittills och som grädde på moset kommer ytterligare några nyheter. Den ikoniska Sonic the Hedgehog kommer att vara gästkaraktär och ett nytt Boss Raid-läge kommer att finnas tillgängligt i PC-versionen av spelet.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev