Instant Gaming EU
 
 

Spelmekaniken i The Last of Us Part II fortsätter att avslöjas innan dess lansering

Spelmekaniken i The Last of Us Part II  fortsätter att avslöjas innan dess lansering

En av de intressantaste egenskaperna i The Last of Us Part II är nivån av fördjupning som spelet erbjuder spelarna. Ellies berättelse är spännande och känslosam, och det är väldigt viktigt för spelet, men när det kommer till spelmekaniken så har berättelsen fått sällskap av en passande mängd handlingar som din karaktär kan utföra. Dessa kommer att tillåta spelet att ta form allteftersom du spelar det och hjälpa dig att föra berättelsen.

Till exempel kan du dra ut en pil ur bröstet på en död fiende med dina bara händer och lägga den i din pilkoger, sensationen av djupet som erbjuds av spelet är mycket bättre, och det representerar indirekt att spelet tar plats i en post-apokalyptisk värld där brist på resurser är något du behöver handskas med dagligen. Det finns många av dessa små exempel i The Last of Us Part II och några av dem har avslöjats i en ny spelvideo som fokuserar på handlingarna som Ellie kan utföra i spelet.

 

 

Utvecklarna av The Last of Us Part II har försökt att lägga vikt på det faktum att Ellie är en överlevare i en värld som har blivit galen. Nivån av interaktion som Ellie har med elementen i spelet kommer att vara mycket högre än den hon hade i The Last of Us. Även möjligheten att hoppa och krypa adderar en ny dimension till spelet vilket tillåter mer vertikala scenarier, fler realistiska smygmekaniker, och ett antal andra egenskaper som bidrar till att förbättra spelupplevelsen som The Last of Us Part II erbjuder spelarna.

Ett annat sätt som utvecklarna ger mer personlighet till The Last of Us Part II på är hantverkssystemet och karaktärutvecklingen i spelet. Material är begränsade och möjligheterna att utveckla din karaktär med. Det betyder att valen du gör verkligen betyder något och de kommer att vara ganska relevanta genom hela spelet. Det går långt bortom att välja ja eller nej i en kryssruta.

Alla dessa funktioner har kombinerats för att skapa en värdig uppföljare av The Last of Us som definitivt kommer att glädja spelarna när den släpps den 19 juni till PlayStation 4.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev