System Shock 2 Enhanced Edition kommer ha stöd för VR

System Shock 2 Enhanced Edition kommer ha stöd för VR

Även om det är ett tag sen System Shock 2 Enhanced Edition utannonserades så har Nightdive Studios varit rätt hemlighetsfulla kring utvecklingen av spelet. 

System Shock och System Shock 2 spelen är båda kult-klassiker som ofta dyker upp på rankinglistor över dom bästa spelen inom RPG-genren. när remaster-versionen av det första spelet släpptes 2015 så var det många spelare som gjorde en djupdykning i spelets futuristiska universum. System Shock 2 Enhanced Edition annonserades på ett senare datum och förväntningarna var att det skulle följa samma mönster som dess föregångare men det verkar som att Nightdive Studios har blivit ännu mer ambitösa med utvecklingen av den nya versionen av det klassiska RPG spelet.

Nighdive Studios har postat en video på Twitter som visar hur en av utvecklarna spelar spelet på en Valve Index kontroll. Allting tyder på att System Shock 2 Enhanced Editon kommer ha stöd för VR.

 

 

Det finns inte några fler detaljer om om System Shock 2 Enhanced Edition, och vi väntar fortfarande på ett releasedatum. Att VR är en del av uppdateringen kan förklara varför utvecklingen har tagit så lång tid men om det resulterar i att vi får en remake av klassiker med fler funktioner än väntat så kan det vara väl värt väntan. En grafisk uppdatering av spelet skulle ha räckt mer än väl för många av dess fans men en modernisering av System Shock 2 Enhanced Edition med flera nya funktioner skulle kunna bli grädde på moset.

Fans av serien kan också vara intresserade av uppföljaren till System Shock 2, den tredje delen i serien var under utveckling av OtherSide Entertainment men tyvärr så har vi inte fått några nyheter om den sen Tencent tog över projektet, sommaren 2020. 

Så vi kan summera allt i en mening: Det är många System Shock projekt på gång men vi har fortfarande inte nån aning om vad vi kan vänta oss.

  • Officiell webbplats : System Shock 2
  • Kategorier : Rollspel
  • Utgivare : Nightdive Studios
  • Utvecklare : Nightdive Studios
  • Läge(n) : Solo, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2013 miessemánnu 10
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev