Eneba COM
 
 

Köp System Shock

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    "Hur kan man utmana en perfekt, odödlig maskin?" säger den störda, megalomaniska A.I. SHODAN i System Shock. Det klassiska FPOV-sci-fi-skjutspelet från 1994, som påverkade spel som Metal Gear Solid och Half-Life, återvänder i remastrad form, med HD-grafik och översyner av mekanik, vapen och fiender. Upplev skräcken när du ensam möter en maskingud och hennes hord av muterade människor på en mörk och isolerad rymdstation.



    Du är en hackare som vaknar upp ur en medicinskt inducerad koma och upptäcker att din rymdstation, Citadel, har tagits över av sin egen intelligenta intelligens, SHODAN. Korridorerna är angripna av muterade cyborger, SHODANs vision av en fulländad mänsklighet, som dödar alla de kan hitta. SHODAN själv planerar att rasera jorden med Citadel Station's omloppslaser. Den enda som står i vägen mellan henne och den totala förintelsen är du.



    Du är inte hjälplös; du har verktyg att använda mot maskinguden. Med översynen av vapnen har du tillgång till en kraftfull ny arsenal, inklusive K 2100 Magnum, SK-27 Shotgun, LG-XX Plasma Rifle, ND-12 Rail Gun och Laser Rapier.



    Använd cybernetiska implantat för att få ett övertag mot den överordnade intelligensen, inklusive ett kartläggningsimplantat för att hitta din väg runt Citadel-komplexet och en multimediedataavläsare för att läsa olika loggfiler som finns utspridda på stationen. Med dina hackarfärdigheter kan du öppna låsta dörrar, upptäcka hemliga områden och få allt du behöver för att besegra SHODAN.



    Kommer du att överleva Citadel Stations fasor? Eller kommer du att ge efter för System Shock?



     

    Läs mer

    De bästa priserna för System Shock

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om System Shock

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev