Instant Gaming EU
 
 

Vad innehåller Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1?

Vad innehåller Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1?

Konamis återupplivande av Metal Gear Solid -serien har fått fandomen att jubla av spänning. Det finns många olösta frågor kring Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, men också en del kring Konamis andra tillkännagivande - det av Metal Gear Solid Master Collection Vol.1. Idag tillkännagav Konami exakt vad mer som ingår i volym 1.

Om du missade det, här är MGS Delta: Snake Eater trailern igen.

 

 

Massor av Snake att gå runt

Enligt Konami kommer MGS Master Collection Vol. 1 också att innehålla de två första spelen i franchisen: Metal Gear och Metal Gear 2: Solid Snake. Det innebär att vi får de två epokerna i Metal Gear -serien - spelen till NES-systemet och spelen till PlayStation 1-2 - i ett och samma paket.

Det ursprungliga Metal Gear följer Solid Snake, en agent från Foxhound, i hans uppdrag att stoppa vapnet Metal Gear, en skapelse av hans mentor, Big Boss. I Metal Gear 2: Solid Snake avslöjas det att Big Boss som dog i det föregående spelet var en dubbelgångare, och Snake måste möta den riktiga Big Boss i en avgörande strid på Zanzibar Land.

Big Boss kastar en lång skugga över alla Metal Gear-spel, och passande nog får vi se hans ursprung i upcoming remake i Snake Eater.

MGS Master Collection Vol. 1 väcker frågan - vad kommer härnäst i Master Collection Vol.2? Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots är en tydlig kandidat, men en annan trolig möjlighet är Metal Gear Solid: Peacewalker. Att inkludera dem innebär att vi kommer att kunna spela dem båda på PS5.

Vi har inga definitiva releasedatum för något av spelen, men Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1 kommer att lanseras under hösten i år. Håll ett öga på våra listor för de bästa priserna för Metal Gear Solid Delta: Snake Eater samt en Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1 PS5 -nyckel.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev