Instant Gaming EU
 
 

Köp Microsoft Windows 8.1 Home

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      Microsoft Windows 8.1 Home är en programvara som fungerar som ryggrad för ett brett utbud av datorsystem runt om i världen. Programvaran erbjuder en mängd funktioner som är utformade för att optimera användarupplevelsen. Gränssnittet är intuitivt och lätt att navigera i, med en unik blandning av traditionell stationär och modern pekvänlig design, vilket gör det till ett mångsidigt val för både konventionella stationära användare och de som använder pekskärmsenheter.



      Med Microsoft Windows 8.1 Home har Microsoft tagit ett stort steg framåt när det gäller att integrera molnteknik. Det erbjuder sömlös anslutning till Microsofts molntjänster, inklusive OneDrive för lagring och åtkomst av filer på flera enheter. Detta säkerställer att användarna kan komma åt sina data när som helst och var som helst, vilket ger en konsekvent och harmoniserad upplevelse på olika enheter.



      Slutligen har Microsoft Windows 8.1 Home ett starkt fokus på säkerhet och ger ett robust inbyggt skydd mot skadlig kod och andra hot. Programvaran innehåller Windows Defender, ett omfattande säkerhetsverktyg som proaktivt söker efter skadlig kod och andra säkerhetsrisker. Med automatiska uppdateringar kan användarna dessutom vara säkra på att deras system kontinuerligt uppdateras för att skydda mot de senaste hoten, vilket ger en säker och tillförlitlig datormiljö.

      Läs mer


      Vi beklagar, vi har inga priser för Microsoft Windows 8.1 Home ännu.
      Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

      Du kan även se Microsoft Windows 8.1 Home-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till Microsoft Windows 8.1 Home:s kategori : Operativsystem.

      Kommentarer om Microsoft Windows 8.1 Home

      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev