Eneba COM
 
 

Köp Homeworld Remastered Collection

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Homeworld Remastered Collection är ett strategispel i realtid som utvecklas och publiceras av Gearbox Software. Det är en uppdaterad version av de klassiska spelen Homeworld och Homeworld 2, med förbättrad grafik och moderniserad spelmekanik.



    Spelet utspelar sig i ett science fiction-universum där spelarna tar befälet över sin egen flotta för att utforska galaxen och möta den utomjordiska ras som kallas Taiidan Empire. Spelet har en fängslande berättelse som är både gripande och fängslande och som ger spelet ett stort djup.



    Spelarna kan anpassa sin rymdskeppsflotta genom att uppgradera och eftermontera sina skepp och utforma unika taktiker för att nå seger i strid. En innovativ 3D-karta låter spelarna navigera sin flotta runt i galaxen och utforska okända områden som erbjuder resurser och ny teknik.



    Spelet har häpnadsväckande grafik, detaljerade texturer, högkvalitativa modeller med uppdaterade specialeffekter och belysning som fördjupar spelarna i spelets miljö och förbättrar spelupplevelsen.



    Tillsammans med uppdaterad grafik och nya spelmekaniker har Homeworld Remastered Collection förbättrad flerspelarkonnektivitet och cross-play mellan Steam och GOG, vilket gör det möjligt för spelare att spela med varandra oavsett vilken plattform de använder för att köpa spelet.



    På det hela taget är Homeworld Remastered Collection ett måste för fans av klassiska sci-fi RTS-spel, eftersom det levererar episka rymdstrider och en rik berättelse som fängslar alla spelare. Dess uppdaterade grafik och moderniserade spelmekanik gör det till ett utmärkt val för gamla fans som vill återuppleva serien och nya spelare som vill uppleva denna episka saga för första gången.

    Läs mer

    De bästa priserna för Homeworld Remastered Collection

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Homeworld Remastered Collection

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev