Instant Gaming EU
 
 

Köp Killing Floor 2

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ibland vill man bara ha ett videospel som låter dig döda saker utan att ifrågasätta, utan en djup historia och utan att något hindrar dig från att bara gå ut på en mordrunda. Killing Floor 2 har definitivt det som krävs för det. För att klargöra att det finns en berättelse i Killing Floor 2, det utspelar sig en månad efter det ursprungliga spelet Killing Floor, där Europa nu är överränt av monster som kallas Zed's. Skapelser som gått vilse och som nu terroriserar världen. Men allt hopp är inte förlorat, grupper av människor samlas för att se till att deras hem inte går förlorade för alltid. De beväpnar sig med vapen och utrustning och har ett mål: att utplåna dem alla. Killing Floor 2 handlar om action och blodiga detaljer, och du kommer att få se varje bit av det när du går från strid till strid och skär upp, spränger, tar upp och fullständigt förstör alla Zeds som kommer i närheten av dig. Detaljerna i gore kan uppröra vissa, men något säger oss att det inte kommer att uppröra dig. Oavsett om du spelar själv eller om du spelar med upp till sex vänner i Co-Op-läget, ger Killing Floor 2 dig massor av djup i karaktärerna som försöker rädda världen med ett mord i taget. Välj den som fungerar bäst för dig och gå sedan ut och slåss. Men vad ska du slåss med? Bara det bästa inom militära och improviserade vapen förstås! Allt och alla kan vara ett vapen, så var inte rädd för att improvisera när tiden kräver det. Med massor av lägen, massor av action och massor av blodbad är Killing Floor 2 den episka actionupplevelse du har längtat efter.

    Läs mer

    De bästa priserna för Killing Floor 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Killing Floor 2

    BaihuClaw
    BaihuClaw
    2022 suoi 12 01:10 dlcompare.com
    It consumes a lot of power even at the lowest graphics settings. While the difficulty level is normal, you cannot kill monsters with 3 people. Monsters are hard to distinguish. There is an optimization problem and the colorings are not good at all.
    Den förbrukar mycket ström även vid de lägsta grafikinställningarna. Svårighetsgraden är normal, men du kan inte döda monster med tre personer. Monstren är svåra att urskilja. Det finns ett optimeringsproblem och färgningarna är inte alls bra.
    Emre
    Emre
    2020 cuo 4 23:29 dlcompare.com
    Why the hell is the keys are more expensive then store prices?
    Varför i helvete är nycklarna dyrare än butikspriserna?
    Madeliefje
    Madeliefje
    2015 cuo 22 08:48 dlcompare.com
    It's more expensive here then on Steam...
    Det är dyrare här än på Steam...
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev