Instant Gaming EU
 
 

Köp Deceive Inc.

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Spela som ett gäng superspioner i actionspelet med flera spelare Deceive Inc. Gör allt för att nå ditt mål - förkläd dig som vem som helst, använd högteknologiska prylar och slå ut konkurrenterna.



    Deceive Inc. är det mäktigaste och mest inflytelserika privata företaget inom spionage. Ditt företag anställer toppspioner från hela världen. Men den professionella spionbranschen är ett stort hav, och du är inte den enda hajen. Även när du och dina spionkollegor kastar er in i ett farligt uppdrag för att erhålla ett pris är det bara en spion som kan ta det och få betalt i slutändan. Det är där rivaliteten kommer in.



    Välj din karaktär från en lista av olika agenter, alla med sin egen signaturspelsstil och sitt eget vapen. Lägg till ännu mer utrustning som hologramförklädnad och skottsäkert paraply. Sätt på dig din förklädnad för att gömma dig i vanlig synlighet - så länge du inte attackerar eller åker fast, vill säga.



    När du är redo infiltrerar du platsen, öppnar valvet och tävlar om att stjäla priset. Naturligtvis ska du akta dig för dina rivaliserande agenter som står redo att ta ditt hårt förvärvade mål från dina kalla döda händer. Det finns inga permanenta allianser i Deceive Inc, bara en enda vinnare. Frågan är om det blir du?

    Läs mer

    De bästa priserna för Deceive Inc.

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Deceive Inc.

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev