Instant Gaming EU
 
 

Köp Legend of Kay Anniversary

  • PC
  • PS4
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Legend of Kay Anniversary är ett action- och äventyrsspel som publicerats av Nordic Games och utvecklats av Neon Studios. Det har gått 10 år sedan originalet släpptes 2005, och den här remastrade versionen ger en moderniserad look till de klassiska elementen. Denna jubileumsutgåva har vackra högupplösta texturer, mer detaljerade karaktärsmodeller, avancerade renderingstekniker, optimala surroundljudfunktioner och ett förbättrat stridssystem med engagerande kontroller.



    Spelarna tar sig an rollen som Kay - en kampsportsmästare vars hem på ön har invaderats av onda gorillor - och kämpar sig igenom dussintals nivåer fyllda med utmanande pussel och spännande plattformssekvenser. Spelet innehåller också unika vapen för varje situation, inklusive svärd hammare klor; ytterligare följeslagare - inklusive fåglar vargar eller fiskar - finns tillgängliga för att ge användbara tips under din resa. Spelarna måste slutföra olika uppdrag för att återställa freden i sitt hemland.



    De levande landskapen väcks till liv med fantastisk grafik som innehåller livfulla färger frodiga miljöer unika hinder som vulkaner som bryter ut bortom bergssidor eller virvlande sand under skiftande plan som rör sig snabbt mot väntande undergång allt medan de erbjuder timmar av underhållning under episka strider mot fruktansvärda chefer som metalldrakar robotspindlar jätte mantises eller till och med flera robotar på en gång. Använd dessutom flera specialförmågor magiska trollformler power-ups prylar uppgraderingar och även rustning för att hjälpa till att besegra dina fiender. För spelare som letar efter ett klassiskt äventyr med en uppdaterad twist är Legend of Kay Anniversary det perfekta spelet att dyka in i. Med sin fängslande berättelse och imponerande grafik kommer den här remastrade utgåvan att försätta dig i en värld full av faror och spänning.

    Läs mer

    De bästa priserna för Legend of Kay Anniversary

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Legend of Kay Anniversary

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev