Instant Gaming EU
 
 

Köp Max Payne

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Gå aldrig emot en man som inte har något kvar att förlora. Max Payne är ett skjutspel i tredje person med en dyster historia fylld av högoktanig action. Följ historien om Max Payne, DEA-agent och före detta NYPD-polis. Efter att hans fru och barn brutalt mördats söker han hämnd på de ansvariga, samtidigt som han snubblar över en konspiration som involverar maffian, företaget Aesir, en hemlig kabal och den nya drogen Valkyr. Max, som jagas av polisen och maffian och har lönnmördaren Mona Sax som enda allierade, måste följa ledtrådarna och gå till botten med mysteriet - innan det dödar honom.



    Max Payne är mest känt för sitt Bullet Time-läge, en förmåga som gjorts populär i The Matrix och John Woo-filmer. När du går in i Bullet Time går allting i slowmotion under en kort period, vilket gör att du kan planera dina rörelser, sikta och skjuta mot flera fiender.



    Samla en arsenal av vapen för att komplettera ditt skjutande. Börja med en 9mm Beretta, men plocka även upp hagelgevär, uzis och stormgevär. Slå ut granater för att slå ut flera fiender samtidigt, och använd dubbla pistoler för att fullborda din pistolbalett.



    Max Payne är en mörk neo-noir-historia om brottslighet, korruption och konspirationer som berättas i handritade paneler som påminner om en grafisk roman, och där du hamnar i korselden. Men din törst efter hämnd driver dig vidare, och du kommer att betala tillbaka de ansvariga för din familjs död en kula i taget.

    Läs mer

    De bästa priserna för Max Payne

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Max Payne

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev