Eneba COM
 
 

Köp L.A. Noire: The VR Case Files

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Upplev den våldsamma världen i Los Angeles 1947 på en ny nivå av verklighet med L.A. Noire: The VR Case Files. Återupplev de fall som utreds av kriminalassistent Cole Phelps under en tid av glamour, korruption och brottslighet.



    L.A. Noire: The VR Case Files Innehåller 7 svårlösta fall som gjorts om för virtuell verklighet. Upplev själv spänningen i att förhöra vittnen, skriva egna anteckningar på fri hand, samla in bevis och till och med köra till nästa brottsplats. Sök efter ledtrådar med dina egna händer och manipulera dem för att hitta viktiga detaljer. Du kan till och med slåss handgripligen mot skurkar och delta i dödliga skottlossningar. Du kan till och med interagera med föremål som du har på dig, som att ta av dig hatten eller aktivera en ficklampa.



    Hitta sätt att upptäcka sanningen med hjälp av dina detektivinstinkter och fånga förövaren. Det är dags att bevisa att brott inte lönar sig, oavsett vem du är. För tillbaka rättvisan till Änglarnas stad i L.A. Noire: The VR Case Files.

    Läs mer

    De bästa priserna för L.A. Noire The VR Case Files

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om L.A. Noire: The VR Case Files

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev