Instant Gaming EU
 
 

Köp Postal 2

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Postal 2 är ett mörkt humoristiskt förstapersonsspel som utvecklats av Running With Scissors. Spelet placerar spelaren i rollen som den namnlösa huvudpersonen "The Postal Dude", vars enda uppdrag är att utföra sina vardagliga uppgifter för dagen, som att köpa mjölk, gå till jobbet och återvända hem. Spelarna ställs inför en levande värld full av NPC:er som man kan interagera med, questlines som man kan följa eller ignorera och flera sätt att uppnå mål.



    Spelarna kommer att färdas genom stora öppna områden fyllda med interaktiva miljöer som att förstöra möbler eller använda sprängämnen för att spränga föremål och till och med människor. Striderna är främst FPS-baserade med vapen som sträcker sig från vanliga skjutvapen som pistoler, hagelgevär och stormgevär till närstridsvapen som motorsågar och eldkastare. Spelarna måste hantera sin ammunition och hälsa samtidigt som de tar sig an gangsters, poliser, kultister och alla möjliga galna karaktärer. Det finns också icke-våldsalternativ tillgängliga, som mutor eller undvikande tekniker som kan användas när man försöker uppnå smygande mål.



    Postal 2 erbjuder en upplevelse som inte liknar någon annan skyttespelare på grund av sin udda humor, otroliga återspelningsvärde och tongivande speldesignelement. Det kommer garanterat att ge dig timmar av kaotiskt nöje!

    Läs mer

    De bästa priserna för Postal 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Postal 2

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev