Eneba COM
 
 

Köp Men of War: Assault Squad

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Men of War: Assault Squad är ett strategispel i realtid utvecklat av DigitalMindsoft. Det utspelar sig under andra världskriget och låter spelarna leda sin egen armé av soldater och fordon i några av krigets största och mest intensiva strider.



    Spelet innehåller flera olika kampanjer som var och en fokuserar på ett annat lands inblandning i kriget, inklusive Sovjetunionen, Tyskland, Japan och USA. Spelare kan välja att spela som någon av dessa nationer och befalla deras arméer på slagfältet.



    Spelet har en mängd olika enheter, inklusive infanteri, stridsvagnar, artilleri och flygplan, var och en med sina egna styrkor och svagheter. Spelarna måste lägga upp en effektiv strategi för att använda varje enhet till sin fulla potential och få ett övertag över sina fiender.



    Men of War: Assault Squad Har ett detaljerat skadessystem, där varje enhet kan skadas på olika sätt, vilket påverkar deras prestanda på slagfältet. Spelarna kan reparera och fylla på sina enheter vid reparationsstationer och förrådsdepåer, vilket gör resurshantering till en viktig aspekt av spelet.



    En av de mest anmärkningsvärda aspekterna av Men of War: Assault Squad är möjligheten att styra enskilda soldater i realtid, vilket gör att spelarna kan ta full kontroll över sina trupper på slagfältet. Denna funktion ger spelet en nivå av realism och intensitet som sällan återfinns i andra realtidsstrategispel.



    Spelet har ett flerspelarläge som gör det möjligt för spelarna att slå sig ihop eller slåss mot varandra online. Flerspelarläget bidrar till spelets återspelbarhet och kan ge många timmars engagerande spelande.



    På det hela taget är Men of War: Assault Squad ett utmärkt val för fans av realtidsstrategispel, särskilt de som är intresserade av andra världskrigets historia. Dess uppmärksamhet på detaljer, realistiska strider och avancerade enhetskontroll gör det till ett populärt val bland strategispelsentusiaster.

    Läs mer

    De bästa priserna för Men of War Assault Squad

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Men of War: Assault Squad

    • Teknisk information

    • Kategorier : Strategi
    • Utgivare : Fulqrum Publishing
    • Utvecklare : DigitalMindSoft
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2011 guovvamánnu 24
    • Systemkrav
    • Åldersklassificering
    • PEGI 12ESRB T
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev