Köp Men of War II

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Men of War II erbjuder en revolutionerande realtidsstrategiupplevelse från andra världskriget med ett brett utbud av enheter, historisk trohet, avancerad fiende-AI och imponerande grafik och ljud. I det här spännande videospelet kan spelarna föra befäl över trupper i realtidsstrider, delta i episka enspelarkampanjer och njuta av flerspelaraction. Spelet möjliggör sofistikerade militära strategier, inklusive bakhåll, erövring av fiendens fordon och användning av olika militära roller.



    Med fokus på realistisk WWII-strategi, fängslande berättande kampanjer och omfattande flerspelaralternativ ger spelet en uppslukande och varierad spelupplevelse. Dessutom kan spelarna skapa och dela med sig av sina egna krigsscenarier med hjälp av den integrerade verktygslådan för nivådesign och moddning.



    Men of War II ger en intensiv upplevelse med stöd av klassisk stridsmekanik, men introducerar också en mängd nyheter som öppnar serien för ett nytt utbud av spännande funktioner och interaktioner.

    Läs mer

    De bästa priserna för Men of War 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 16 leverantör(er) som stöder 2 DRM-system: Steam, Epic Games1 plattform(ar) - PC. Spelet erbjuder 3 olika utgåva(or). I vår prisjämförelse identifierade vi 48 digitala erbjudande(n).

    Kommentarer om Men of War II

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev