Eneba COM
 
 

Köp Stronghold Crusader HD

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Stronghold Crusader HD är ett spännande spel för spelare i alla åldrar. Det ger en spännande upplevelse när spelarna tar på sig rollen som ledare i den medeltida världen och bygger upp sitt eget rike från grunden. Spelet låter spelarna bygga befästa slott, rekrytera mäktiga arméer och föra krig mot både mänskliga motståndare och AI-kontrollerade karaktärer.



    Spelarna måste använda resurserna klokt om de vill lyckas i Stronghold Crusader HD. De måste förvalta sina medel noggrant samtidigt som de bygger murar, torn, vallgravar och andra strukturer som kan hjälpa dem att skydda sig mot fiendens attacker. Spelarna har också tillgång till unika vapen som trebuchets, katapulter, kokande oljegrytor, ballistae och mer som kan användas strategiskt under stridssituationer.



    Grafiken är fantastiskt realistisk i Stronghold Crusader HD; varje slott är byggt med detaljerade texturer som sträcker sig från stenblock till träplankor. Det finns till och med ett expansivt slagfält där du kan slåss mot dina fiender - komplett med brinnande eldar och brinnande pilar! Med sina intensiva actionsekvenser i kombination med strategiska spelelement erbjuder det här spelet timmar efter timmar av underhållning för alla seriösa spelare som letar efter en utmaning.

    Läs mer

    De bästa priserna för Stronghold Crusader HD

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Stronghold Crusader HD

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev