Instant Gaming EU
 
 

Köp Stronghold 2: Steam Edition

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Stronghold 2: Steam Edition är en uppdaterad version av FireFly Studios klassiska strategispel i realtid. Det släpptes första gången 2005 och återutgavs för PC-spelare på Steam i februari 2014. Stronghold 2: Steam Edition innehåller den ursprungliga Stronghold 2-upplevelsen individuellt förbättrad med ytterligare karttyper, nya AI-motståndare, förbättrad grafik, optimerat flerspelarspel och flera buggfixar som aldrig fanns tillgängliga före denna version.



    Stronghold 2: Steam Edition tar spelarna tillbaka in i en värld av medeltida krigföring, men istället för att spela genom ytliga militära kampanjer måste de istället bygga sitt eget slottsfäste samtidigt som de hanterar resurser och befolkningens lyckonivå. Systemet för att bygga slott låter spelarna använda sina färdigheter i resurshantering genom att bygga försvar som murar eller belägringsvapen som trebuchets eller flammande pilar som kan användas defensivt eller offensivt mot motståndararméer. Varje fraktion har sina egna unika enheter som möjliggör dynamiska strategier som att ligga i bakhåll för fiendens trupper på natten eller skicka ut plundrare under dagsljuset när ett större antal är närvarande runt din fästning, vilket gör det svårare för dem att ta sig in innanför dina murar. Multiplayerstödet återkommer också i Stronghold 2: Steam Edition med upp till 8 spelare online där du har möjlighet att slåss mot andra blivande krigsherrar. Spelet erbjuder också 4 AI-motståndare som var och en tar med sig sina egna unika strategier och utmaningar till bordet, vilket ger dig många möjligheter att testa dina strategiska förmågor.



    Stronghold 2: Steam Edition är en uppdaterad version av ett klassiskt realtidsstrategispel som tar spelarna tillbaka till en värld av medeltida krigföring och ger dem verktygen för att bygga sitt eget slottsfäste samtidigt som de hanterar resurser och befolkningens lyckonivå. Med flerspelarstöd för upp till 8 spelare, 4 AI-motståndare, ytterligare karttyper och buggfixar har den här versionen något för alla, från casual spelare till hardcore taktiker.

    Läs mer

    De bästa priserna för Stronghold 2 Steam Edition

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Stronghold 2: Steam Edition

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev