Instant Gaming EU
 
 

Köp Stronghold HD

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Stronghold HD är ett spel som ger spelarna en unik möjlighet att återskapa och uppleva medeltida krigföring. I detta strategispel kan spelarna utforma, bygga och förstöra slott som är troget återgivna från historiska konstruktioner. I Stronghold HD kan du delta i spännande kampanjer för en spelare eller slåss mot dina vänner online med upp till 8 spelare.



    Stronghold HD Spelaren fördjupar sig i Medeltidens värld med realistisk 3D-visualisering och detaljerad 2D-grafik för slottsbyggande och truppförband. Oavsett om du skapar en ogenomtränglig fästning eller attackerar nyckelpunkter i fiendens bas kan du använda ett brett utbud av belägringsvapen som kokande olja eller katapulter mot arméer som stoltserar med svärdsmän, bågskyttar och mycket mer! Du kan styra enskilda landstyrkor i både anfall och försvar samtidigt som du kan hantera förnödenheterna så att de hela tiden håller sig inom acceptabla gränser - allt detta kombinerat garanterar en otroligt fängslande spelupplevelse som kommer att få fans att återkomma gång på gång!



    När du spelar ensam ger den varierande AI-svårigheten precis rätt utmaning beroende på hur långt du har kommit i en kampanj; plus att du kan öva i enstaka skärmytslingar utan att behöva anstränga dig för mycket om du vill. Online-spel stöder upp till åtta deltagare, vilket gör Stronghold HD till ett idealiskt val för att anordna spännande LAN-partyn eller göra upp med spelare som befinner sig långt borta.

    Läs mer

    De bästa priserna för Stronghold HD

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Stronghold HD

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev