Eneba COM
 
 

Köp Legends of Eisenwald

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Legends of Eisenwald är ett spännande äventyrsspel som kombinerar taktiska strider, rollspel och strategi. Det är utvecklat av Aterdux Entertainment och låter spelarna uppleva den hårda, oförlåtande världen av medeltida strider där endast de med styrka, mod och list kan klara sig.



    I Legends of Eisenwald tar spelarna på sig rollen som en liten feodal militärledare som försöker överleva i en obeveklig feodal krigszon. Genom taktiska manövrar kommer rivaliserande fraktioner att utmanas när du bygger upp dina enheter till formidabla arméer som kan stå emot även de mäktigaste motståndarna. Allt eftersom du avancerar genom varje nivå får du tillgång till allt mer avancerade vapen och magiska krafter för att öka dina soldaters förmågor på slagfältet. Men framgång i Legends of Eisenwald är inte bara en fråga om styrka - det krävs också smarthet och list. Du måste använda både förstånd och vapen för att överlista fiendens styrkor och försvara dig mot potentiella belägringsattacker eller andra faror som lurar i varje hörn. Det strategiska djupet som finns i Legends Of Eisenwald lägger till komplexa lager som ger spelarna timmar av underhållning medan de provar olika taktiker för att vinna över stora och små fiender.



    Förutom att slåss mot fiender en mot en eller leda trupper under belägringar finns det också flera uppdrag och sidouppdrag att slutföra som belönar spelarna med guld och erfarenhetspoäng. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare erbjuder Legends of Eisenwald något för alla.

    Läs mer

    De bästa priserna för Legends of Eisenwald

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Legends of Eisenwald

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev