Instant Gaming EU
 
 

Köp Thief 3: Deadly Shadows

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Skuggorna är dina allierade, men har de förrått dig den här gången? Thief 3: Deadly Shadows introducerar en häpnadsväckande final på den främsta trilogin av stealthspel. Efter sitt senaste olyckliga äventyr ger sig Garrett åter in i striden för att stoppa ett skräckinjagande, profetiskt hot. En övernaturlig seriemördare förföljer staden och kan till och med ha hela Keeper-organisationen som måltavla. Eller är det Keepers själva som är den skyldige? Garrett är fast besluten att ta reda på det.



    Thief 3: Deadly Shadows har en helt ny spelmotor som ger ny grafik och även gameplay. Spelare kan nu växla mellan första och tredje person för att passa sina preferenser.



    Den här gången låter TDS dig utforska stadens gator. Du kan stjäla från hemmen eller rånar folk på gatorna mellan uppdragen och sälja dina förvärv till hälare, precis som en riktig brottsling från den viktorianska eran. När du slutför uppdrag blir mer av staden öppen för utforskning.



    Skuggorna är fortfarande din vän, och genom att vara tyst och dold kan Garrett hålla sig vid liv längre. Tack och lov har han också nya färdigheter som kompletterar hans arsenal. Garrett kan nu platta sig mot väggen för att undvika förbipasserande vakter. Låseteknik är nu ett eget minispel som kräver skicklighet och kunskap om själva låsen. Med klätterhandskar kan du klättra uppför branta väggar för att nå gömda områden eller komma undan vakter.



    Staden är fylld av många platser att utforska: Det finns många olika platser att upptäcka: gotiska herrgårdar, klocktorn, övergivna stadsdelar, förbjudna bibliotek och till och med hemsökta sanatorier. Se upp - staden är fortfarande full av faror, från de vardagliga hoten från vakter och skurkar till den dödliga magin från Hammerite-sekten och hedningarna. Och det finns något som jagar på gatorna nu, något svart och ondskefullt och hungrigt. Det är bäst att du upptäcker dess sanna natur innan det upptäcker dig.



    Med fiender vid varje vändning har Garrett bara sina egna färdigheter att förlita sig på i den kommande konflikten. Kommer du att överleva de dödliga skuggorna?

    Läs mer

    De bästa priserna för Thief 3 Deadly Shadows

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Thief 3: Deadly Shadows

    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Thief 3 Deadly Shadows
    • Kategorier : Action , Simulering
    • Utgivare : Eidos Interactive Corp.
    • Utvecklare : Ion Storm
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2007 njukčamánnu 29
    • Systemkrav
    • Åldersklassificering
    • PEGI 16
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev