Eneba COM
 
 

Köp Marvel's Guardians of the Galaxy

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Marvel's Guardians of the Galaxy är ett action-äventyrsspel som tar dig till stjärnorna. Följ med Star-Lord, Gamora, Rocket Raccoon, Groot och Drax the Destroyer på en episk resa som tar dig till exotiska planeter och några av de mest kända platserna i Marvels universum när de försöker rädda det från förintelse ännu en gång. Det är för övrigt de som utlöste de händelser som har lett till den nuvarande situationen, men om du är ett fan av Guardians of the Galaxy har du förmodligen redan väntat dig det.



    I Marvel's Guardians of the Galaxy kommer du att styra Star-Lord i strid, men han kommer att kunna kalla sina lagkamrater till hjälp. Var och en av dem har kraftfulla förmågor, allt från Groots förmåga att immobilisera fiender till Rocket Raccoons imponerande eldkraft, som gör att han kan ta ner flera fiender med granater och vapen. Du kan kombinera deras förmågor för att orsaka massiv förstörelse när du kämpar dig fram genom horder av onda typer av alla slag.



    När du går vidare i berättelsen i Marvel's Guardians of the Galaxy måste du göra val, men även om Star-Lord är lagets ledare kanske de andra inte håller med om hans beslut. Detta kommer att påverka förhållandet mellan dem.



    Marvel's Guardians of the Galaxy är inspirerat av den ursprungliga serietidningsserien och har ett frenetiskt spel full av action och en spännande handling med en humoristisk touch som kommer att glädja fansen.

    Läs mer

    De bästa priserna för Marvel's Guardians of the Galaxy

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Marvel's Guardians of the Galaxy

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev