Eneba COM
 
 

Köp Alone in the Dark: The New Nightmare

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Alone in the Dark: The New Nightmare är ett skräck- och äventyrsvideospel som utvecklats av den franska studion Darkworks och den brittiska studion Spiral House och publicerats av THQ Nordic. Spelet följer huvudpersonerna Edward Carnby och Aline Cedrac när de utforskar den hemsökande Shadow Island och letar efter tre antika tavlor som tros innehålla nyckeln till någon mystisk pågående ondska.



    Spelare i Alone in the Dark: The New Nightmare måste använda sin list, uppfinningsrikedom och sitt mod för att ta sig igenom spelets 8 nivåer på en ö som är full av luriga varelser som är ute efter att motarbeta spelarnas mål. Spelaren har en rad verktyg till sitt förfogande, bland annat förmågor att lösa pussel, stridsmanövrar med närstridsvapen som svärd eller skjutvapen som pistoler eller hagelgevär, och taktiska beslut som fattas när man möter både stora och små varelser. När man slutför uppdrag kan man hitta viktiga hemligheter som hjälper till att låsa upp delar av huvudhistorien i denna tredje del i en populär serie som spänner över flera plattformar som PlayStation, Xbox och Dreamcast.



    En unik egenskap hos det här spelet är den anmärkningsvärda semi-realistiska 3D-grafiken som bidrar till den redan uppslukande atmosfären i Alone in the Dark: The New Nightmare, vilket gör det till ett idealiskt val för spelare som tycker om en bra skräckupplevelse med spännande pussel och action. Med noggrann manövrering och skicklig taktik kan spelarna rädda Shadow Island från några otroligt hotfulla fenomen som bara antyds av de tre antika tavlorna. Oavsett om du är ett fan av Alone in the Dark-serien eller helt enkelt letar efter ett spännande skräckäventyr kommer det här spelet garanterat att leverera en oförglömlig upplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Alone in the Dark The New Nightmare

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Alone in the Dark: The New Nightmare

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev