Instant Gaming EU
 
 

Köp Amnesia: A Machine For Pigs

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Gå ner i galenskap med överlevnadsskräckspeletAmnesia: A Machine for Pigs. A Machine for Pigs  är en indirekt uppföljare till Frictional Games succéAmnesia: The Dark Descent, och sätter dig i huvudet på den rika industrimannen Oswald Mandus, en man med en hemsk hemlighet som han inte längre kan minnas. Du vaknar upp i din herrgård från en mardrömsfylld feber, bara för att upptäcka att dina två söner är försvunna. Du dras med av rösten från en person som kallas "Ingenjören" och söker efter dina söner i en enorm maskin som är gömd under ditt hem, samtidigt som du blir obevekligt jagad av fruktansvärt deformerade varelser som kallas Manpigs.



    Stig ner i de mörka grottorna i en gigantisk, helvetisk maskin, fylld av rör och rök och drivna av kött. Lös pussel genom att fysiskt interagera med miljön. Du har endast en lykta och en dagbok vid din sida. Du har inga vapen för att ta itu med monstren, så du måste springa och gömma dig när du blir upptäckt. Om du någonsin blir fångad blir du bara ännu en bit bränsle som matar motorn.



    Vilket helvetes öde väntar dig när du letar efter dina älskade söner? Det kan du bara ta reda på genom att gräva upp den fruktansvärda hemligheten i hjärtat avAmnesia: A Machine for Pigs.

    Läs mer

    De bästa priserna för Amnesia A Machine For Pigs

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Amnesia: A Machine For Pigs

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev