Köp Amnesia: The Bunker

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X

Topprankade återförsäljare

    Den ikoniska psykologiska skräckserien återvänder i en ny del med Amnesia: The Bunker. Fördjupa dig i en spännande överlevnadsupplevelse genom att hoppa in i den franska soldaten Henri Clément som lämnas ensam i en bunker under första världskriget. Att behöva navigera i den mörka labyrinten av korridorer och rum är inte alls lätt, men saker och ting blir hektiska när du upptäcker att en fruktansvärd närvaro jagar dig. Med ett mystiskt monster i hälarna måste du hitta medel för att utforska bunkern och hitta en utgång. Skräpsa allt du kan hitta användbart och hantverka allt du behöver för att hålla dig vid liv genom detta äventyr. Om du har tur kan du under tiden få reda på vad som hände med de andra soldaterna i din enhet och avslöja mysterierna på Amnesia: The Bunker.



    I denna sandlådeupplevelse i första person måste du övervinna en mängd hinder i en förtryckande och kvävande atmosfär. Du börjar med bara en revolver med en enda kula och en bullrig dynamoflasklampa. Att hitta medel för att överleva samtidigt som du håller den mardrömslika varelsen som jagar dig kvar blir en rejäl utmaning, eftersom den kommer att reagera på dina beslut och handlingar. Varenda en av dina rörelser kan vara din sista. Att använda din ficklampa kan till exempel avslöja din position, men att röra sig i mörkret kan vara lika farligt. Lyckligtvis finns det inte bara ett enda sätt att överleva i Amnesia: The Bunker, du behöver bara hitta ditt eget. Om allt misslyckas kan din sista kula vara ditt enda sätt att ta dig ur denna mardröm.

    Läs mer

    De bästa priserna för Amnesia The Bunker

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 10 leverantörer som stöder 5 DRM-system: Steam, Xbox Live, Epic Games, XBox Play Anywhere & Sony PSN4 plattformar - PC, PS4, XboxOne & Xbox Series X. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 26 digitala erbjudanden.

    Kommentarer om Amnesia: The Bunker

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev