Instant Gaming EU
 
 

Köp Death to Spies

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Death to Spies är ett stealth-actionspel som utspelar sig i Sovjetunionen under andra världskriget. Spelet kretsar kring namnet på en uppsättning kontraspionageorgan som bildades i den sovjetiska armén under andra världskriget. Dessa byråer var ansvariga för att säkra baksidan av den aktiva Röda armén genom att arrestera förrädare, desertörer, spioner och kriminella celler. I Death to Spies spelar du som en medlem av en sådan byrå, med uppgift att utföra högriskuppdrag som innebär att stjäla viktiga dokument, eliminera fiendens officerare, kidnappa högt uppsatta tjänstemän och sabotera fiendens planer.



    Spelets huvudperson är en kapten i Smershs fjärde avdelning som måste utföra en mängd olika uppdrag i en mängd olika miljöer. Oavsett om det handlar om att infiltrera fiendens fästen, stjäla hemliga dokument eller mörda högt uppsatta tjänstemän måste spelaren använda sitt förstånd, sin kreativitet och sin smygande förmåga för att navigera varje uppdrag och undvika att bli upptäckt. I Death to Spies står mycket på spel och misslyckande är inget alternativ. Spelet är en spännande och uppslukande upplevelse som kräver noggrann planering, exakt utförande och snabbt tänkande. Death to Spies har en mängd olika spelmekaniker som gör att varje uppdrag känns unikt och spännande. Från att förklä dig som en fientlig soldat till att använda ett ljuddämpat prickskyttegevär för att skjuta dina mål, erbjuder spelet många sätt att närma sig varje uppdrag. Dessutom har spelet ett unikt förklädnadssystem som gör att du kan smälta in i miljön och undvika att bli upptäckt. Detta ger en extra nivå av spänning och strategi till spelet, eftersom du ständigt måste bedöma din omgivning och bestämma när du ska använda dina förklädnader för att infiltrera fiendens territorium.



    Sammanfattningsvis är Death to Spies ett spännande och uppslukande stealth-actionspel som förflyttar spelarna till den farliga världen av kontraspionage under andra världskriget. Med sin unika blandning av stealth, action och strategi erbjuder spelet en verkligt oförglömlig spelupplevelse. Oavsett om du är ett fan av stealthgenren eller bara letar efter ett nytt spännande spel att spela är Death to Spies värt att kolla in.

    Läs mer

    De bästa priserna för Death to Spies

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Death to Spies

    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Death to Spies
    • Kategorier : Action , Äventyr
    • Utgivare : Fulqrum Publishing
    • Utvecklare : haggard games
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2008 njukčamánnu 12
    • Systemkrav
    • Åldersklassificering
    • PEGI 16
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev