Instant Gaming EU
 
 

Köp Castle of Illusion

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Castle of Illusion är en älskad spelklassiker som nyligen har omskapats för nya generationens konsoler. Spelet är utvecklat av Sega och har Musse Pigg som huvudperson som måste rädda sin älskade Musse Pigg från den onda häxan Mizrabels klor. Spelet utspelar sig i en finurlig, magisk värld som är både charmig och mystisk, med en mängd olika miljöer som tar spelarna med på en resa genom förundran och fara.



    I Castle of Illusion styr spelarna Musse Pigg som måste ta sig igenom fem olika världar, var och en med sina unika fiender och hinder. Spelet har ett sidoscrollande plattformsspel som är intuitivt och lätt att lära sig, även för nybörjare. Kontrollerna är responsiva och låter spelarna hoppa, undvika och attackera med precision. På vägen kommer spelarna att stöta på olika power-ups och samlarobjekt som hjälper dem att ta sig fram genom nivåerna och besegra bossarna som väntar dem i slutet av varje värld. Den visuella presentationen av Castle of Illusion är verkligen hisnande, med detaljerad, handritad grafik som konkurrerar med allt som finns i moderna videospel. Karaktärsdesignen är bedårande och fångar charmen hos de klassiska animerade Disneyfilmerna som vi alla känner till och älskar. Miljöerna är välgjorda, med mycket uppmärksamhet på detaljer som gör att de känns levande och uppslukande. Ljuddesignen är också förstklassig, med ett finurligt soundtrack som kompletterar miljön perfekt och ljudeffekter som ger effekt åt varje handling i spelet.



    På det hela taget är Castle of Illusion ett fantastiskt spel som inte bara är en fröjd att spela utan också en fantastisk hyllning till det klassiska Sega Genesis-spelet som många av oss växte upp med. Oavsett om du är ett fan av Musse Pigg, plattformsspel eller bara bra videospel kommer du inte att bli besviken på den här titeln. Det är en perfekt blandning av nostalgi och modernitet och erbjuder en klassisk spelupplevelse med modern grafik och ljud.

    Läs mer

    De bästa priserna för Castle of Illusion

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Castle of Illusion

    • Teknisk information

    • Kategorier : Äventyr , Tillfällig
    • Utgivare : Sega
    • Utvecklare : SEGA Studios Australia
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2013 čakčamánnu 4
    • Systemkrav
    • Åldersklassificering
    • PEGI 7
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev