Instant Gaming EU
 
 

Köp Subnautica

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Subnautica är ett videospel som handlar om undervattensforskning i en öppen värld. Det är ett äventyrsspel som utvecklas av den oberoende utvecklare som också gjorde Natural Selection 2. Spelet kastar dig in i en främmande havsvärld. Du kraschade, och du kan bara gå ner, djupare ner i de mystiska vattnen på denna främmande planet. Subnautica har många olika havsmiljöer, från soldränkta korallrev till farliga djuphavsdiken. Du kommer att behöva hålla ett öga på din syretillgång eftersom det finns mycket att utforska. Tångskogar, platåer, rev och komplexa grottsystem finns alla tillgängliga för utforskning, se bara till att du vet hur du ska närma dig de varelser som du hittar där, eftersom vissa kan vara mer fientliga än andra. I Subnautica måste du hitta vatten och mat för att överleva, men du måste också utveckla din utrustning så att du kan utforska. Havet runt omkring dig kan vara fientligt, men det är också en enorm plats full av användbara resurser. Hantera olika föremål som knivar, dykutrustning, lampor och gör till och med din egen vattenfarkost. Att tillverka mer avancerade föremål är bara möjligt om du går djupare ner för att hitta mer sällsynta resurser, som behövs för dessa föremål. Subnautica låter dig också bygga en bas på havsbotten. Spelaren får full kontroll över layouten och de komponenter som används, men det är också viktigt att hantera skrovets integritet när djupet och förtrycket ökar. Din bas kan användas som ett förråd för resurser, fordon och det är där du förser dig själv med syre. Ställ dig öga mot öga med dödliga undervattensrovdjur som kommer att visa dig hur det känns att befinna sig längst ner i näringskedjan. Dessa havsdjur kan distraheras med en färsk fisk om du tröttnar på att springa ifrån dem. När du bestämmer dig för att utforska extrema djup måste du bygga dig en Pressure Re-Active Waterproof Nanosuit, eller PRAWN Suit. Dräkten kan sedan utrustas med gruvborrar, torpedavfyrare, framdrivningskanoner och till och med gripkrokar. Var bara försiktig när det blir mörkt, eftersom rovdjuren följer med. Havet ser definitivt fascinerande ut på natten, men det blir också fullt av riktigt otäcka, stora fiskar. Med hjälp av grottsystem kan du utforska världen under havsbotten, men håll koll på dina syrehalter, du vill väl inte börja tappa andan i en mörk, klaustrofobisk passage nu, eller hur?

    Läs mer

    De bästa priserna för Subnautica

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Subnautica

    fortuna730
    fortuna730
    2021 skáb 29 10:27 dlcompare.it
    The very first hour spent in this game, firmly and uncompromisingly passed the verdict - I love her. Not an intrusive plot, a huge open world consisting of many beautiful and creepy biomes, a perfectly built gameplay basis. I recommend this game, although it is for an amateur. Not many will love this pacifist genre and passive creative gameplay.
    Redan den första timmen som jag spenderade i det här spelet gav mig en bestämd och kompromisslös dom - jag älskar henne. Ingen påträngande handling, en enorm öppen värld med många vackra och läskiga biomes och en perfekt uppbyggd spelupplevelse. Jag rekommenderar det här spelet, även om det är för en amatör. Det är inte många som kommer att älska denna pacifistiska genre och det passiva kreativa spelet.
    Antoine Dumont
    Antoine Dumont
    2018 juov 21 21:02 dlcompare.fr
    Ce jeu, c'est le feu, il est top :)
    Det här spelet är fantastiskt :)
    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Subnautica
    • Kategorier : Äventyr
    • Utgivare : Unknown Worlds Entertainment
    • Utvecklare : Unknown Worlds Entertainment
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2018 ođđajagemánnu 23
    • Systemkrav
    • Åldersklassificering
    • PEGI 3
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev