Instant Gaming EU
 
 

Köp Days Gone

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    I Days Gone, tar du kontroll över Deacon St. John, en vandrande prisjägare i en post-apocalyptic world. St. John är en ensamvarg, som trivs bättre med att överleva ensam på vägen än att ansluta sig till ett av de få kvarvarande människolägren. I detta äventyrsspel med öppen värld från SIE Bend Studio utforskar spelarna desperationens djup, broderskapets band och sökandet efter mening i en postapokalyptisk värld. Med hjälp av kraften i Unreal Engine 4 ger Days Gone spelarna en massiv och helt öppen värld att utforska på baksidan av St Johns motorcykel. Undersök de trasiga resterna av den mänskliga civilisationen, från övergivna bilar och lastbilar längs motorvägen till övergivna byggnader i små städer. Spelarna kommer dock att göra det med stor risk, eftersom zombiehorderna kan finnas var som helst! Världen i Days Gone är extremt interaktiv och engagerande. Ljuseffekter görs i realtid, vilket innebär att du måste vänta en minut på att dina ögon ska anpassa sig när du går in i mörka byggnader. Utvecklarnas uppmärksamhet på detaljer sträcker sig till och med till vädret i spelet, som påverkar fiendens rörelser och handlingar. Med utgångspunkt i traditionerna från zombieapokalypsens läror introducerar Days Gone Freakers , en djurisk mänsklig återgälder med behov och vanor som spelarna kan lära sig, anpassa sig till och utnyttja. Spela igenom det äkta sandlådespelet på det sätt du väljer, eftersom Deacon kan utföra både smygoperationer och fullständiga frontalangrepp. Days Gone utspelar sig i det varierande landskapet i Pacific Northwest och erbjuder spelarna en sofistikerad spelupplevelse i en innovativ, postapokalyptisk värld. Kämpa för att överleva och hitta din plats i ett förlorat samhälle.

    Läs mer

    De bästa priserna för Days Gone

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Days Gone

    BaihuClaw
    BaihuClaw
    2022 ođđj 22 06:23 dlcompare.com
    The graphics of the game are very realistic and beautiful. Driving is fun. If you randomly spend the materials you need to kill the zombies, you can die in a short time.
    Grafiken i spelet är mycket realistisk och vacker. Det är roligt att köra. Om du slumpmässigt spenderar de material du behöver för att döda zombierna kan du dö på kort tid.
    Gollaruk
    Gollaruk
    2022 ođđj 19 05:07 dlcompare.fr
    c'est vraiment un bon jeu avec de survie.
    Det är ett riktigt bra överlevnadsspel.
    noburain
    noburain
    2022 ođđj 18 08:08 dlcompare.fr
    Days Gone est un très bon jeu solo ! Certes, il n'est pas parfait mais c'est resté une très bonne expérience quand j'y ai joué le jour de ça sortie sur ps4. Dommage qu'aucune suite n'est prévue sinon je l'aurais refait sur le pc. Si vous aimez les jeux de zombie, je vous le conseille, ça aurait plus être fun qu'ils intégre plus de survie.
    Days Gone är ett mycket bra enspelarspel! Det är inte perfekt, men det var ändå en fantastisk upplevelse när jag spelade det samma dag som det släpptes till PS4. Det är synd att det inte finns någon uppföljare, annars skulle jag ha spelat det igen på datorn. Om du gillar zombiespel rekommenderar jag det, men det hade varit roligare om de hade inkluderat mer överlevnad.
    Javati
    Javati
    2020 cuo 25 02:39 dlcompare.es
    Esta en castellano el juego?
    Finns spelet på engelska?
    EDMILSON PEDRO DA SILVA
    EDMILSON PEDRO DA SILVA
    2020 ođđj 7 05:20 dlcompare.pt
    Alguem pode me informa qual chave ou conseguir pra utiliza o gamer Days gone PC
    Någon kan informera mig om vilken nyckel eller hur jag får använda gamer Days gone PC
    rardnuh
    rardnuh
    2019 juov 6 05:48 dlcompare.it
    i am from Italy hello. Can you help me translate? /rardor
    Jag är från Italien. Kan du hjälpa mig att översätta? /rardor
    rardnuh
    rardnuh
    2019 skáb 1 13:17 dlcompare.it
    hi :) bross :)
    Hej :) bross :)
    Andrei
    Andrei
    2019 mies 17 14:05 dlcompare.es
    Quero el juegoo
    Jag vill ha spelet
    Johan Lauret
    Johan Lauret
    2019 ođđj 19 13:59 dlcompare.fr
    Je l'attend avec impatience celui la !
    Jag ser fram emot den här!
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev