Days Gone kommer till PC

Days Gone kommer till PC

Det verkar som om vi hade helt rätt när vi sa att lanseringen av Horizon Zero Dawn på PC pekade mot att Sony kan ha ändrat sin policy om PlayStation-exklusiva spel. Några år efter lanseringen på PlayStation och med en uppföljare som ska komma i år är Horizon Zero Dawn fortfarande ett episkt äventyr som massor av fans. Många av dem har passat på att spela spelet på PC när det släpptes förra året. Dess framgång är förmodligen vad som behövdes för att bevisa att lanseringar av PlayStation-exklusiva spel på PC inte alls är en tokig idé. Därför är det inte så konstigt att fler spel kommer att gå samma väg och Days Gone har just tillkännagivits som ett av dessa.

I en intervju med CG har PlayStation chefen Jim Ryan avslöjat att det finns fler PlayStation-exklusiva spel som kommer att följa samma bana, och senare tillkännagavs att Days Gone kommer till PC nu i vår.

För det första, vad gäller den framgången med att publicera spelet på PC så var det enkelt, folk gillade det och de köpte det. Vi tittade också på det genom linsen på vad PlayStation-communityn tyckte om det. Det fanns ingen massiv negativ reaktion på det. Så vi kommer att fortsätta att ta steg i den här riktningen.

Days Gone är ett action-survivalspel som släpptes 2019. Det är ett postapokalyptiskt äventyr som sätter dig i Deacon St. Johns skor, en av få överlevande efter ett virusutbrott som har gjort större delen av världens befolkning till våldsamma och tanklösa varelser som kallas Freakers. Spelet erbjuder dig en öppen värld att utforska och du måste göra ditt bästa för att hålla dig vid liv. Du blev separerad från din fru och du letar desperat efter henne, men det blir inte lätt att hitta henne i en värld fylld av faror. Som en före detta soldat och bounty hunter måste du utnyttja dina färdigheter och instinkter på bästa sätt för att hitta din älskade.

 

 

Inget releasedatum har bekräftats för lanseringen av Days Gone på PC än men vi förväntar oss att få svar på den frågan mycket snart.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev