Instant Gaming EU
 
 

Köp A Hat in Time

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    A Hat in Time är ett 3D-plattformsäventyrsspel som utvecklats av Gears for Breakfast. Spelaren tar på sig rollen som Hat Kid, en tidsresande rymdvaktare som måste utforska en mängd märkliga och färgglada världar i sitt uppdrag att samla in värdefulla spridda tidsstycken.



    Spelet har en livlig och finurlig konststil, med miljöer som sträcker sig från främmande planeter till antika ruiner, och varje nivå är fylld med en mängd olika utmaningar, pussel och fiender att besegra.



    Spelarna kan springa, hoppa, klättra och flyga sig igenom nivåerna med hjälp av Hat Kid's magiska knappar för att få tillgång till specialförmågor som dubbelhopp och svävning - vilket ger dig kraften att utforska överallt. Allt eftersom din resa fortskrider kommer du att låsa upp nya hattar som ger nya krafter som osynlighet eller ökad hopphöjd. Du kan också anpassa din karaktärs outfits och utrusta märken som ger dig speciella bonusar när de är utrustade samtidigt.



    A Hat in Time innehåller också kooperativt flerspelarläge där upp till fyra spelare kan gå samman för att hjälpa Hat Kid i hennes uppdrag - vilket gör att vännerna kan samarbeta för att lösa pussel eller slåss mot fiender samtidigt som de tävlar om höga poäng. Med sin charmiga grafik och engagerande spelupplevelse kommer A Hat in Time garanterat att ge dig timmar efter timmar av fängslande och nostalgiskt nöje!

    Läs mer

    De bästa priserna för A Hat in Time

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om A Hat in Time

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev