Eneba COM
 
 

Köp Psycho-Pass: Mandatory Happiness

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Psycho-Pass: Mandatory Happiness är ett interaktivt videospel i form av en visuell roman som utvecklats av Mages. och publicerats av NIS America. Spelet utspelar sig i samma universum som animeserien med samma titel och följer nya karaktärer och handlingslinjer i en framtida värld där brottslighet kan upptäckas och mätas genom ett system som kallas Psycho-Pass.



    Spelet i Psycho-Pass: Mandatory Happiness består av att utforska en förgrenad berättelse med val som påverkar berättelsens utgång, prata med karaktärer och fatta beslut åt dem under samtalen, samla bevis, lösa pussel och andra aktiviteter som att spela minispel. Dessutom kan spelarna också använda sitt personliga Sibyl System för att skanna människors mentala tillstånd och göra slutsatser utifrån sina upptäckter.



    Psycho-Pass: Mandatory Happiness har fem unika slut och ett spännande New Game Plus-läge som låter spelarna fortsätta efter att de avslutat berättelsen med all sin statistik intakt. Med sin spännande handling, djupa dialogval och fängslande grafik - Psycho Pass: Mandatory Happiness kommer garanterat att ge massor av underhållning för dem som letar efter ett spännande äventyr!

    Läs mer

    De bästa priserna för Psycho Pass Mandatory Happiness

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Psycho-Pass: Mandatory Happiness

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev