Eneba COM
 
 

Köp DUCATI - 90th Anniversary

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    DUCATI - 90th Anniversary är ett fantastiskt spel för spelare i alla åldrar som firar DUCATI:s 90-årsjubileum. Det här spännande spelet låter dig uppleva spänningen och spänningen i att tävla med en Ducati-motorcykel med realistisk grafik, fysik och kontroller. Du kan anpassa din motorcykel, uppgradera delar, välja mellan flera banor och tävla mot AI eller andra spelare online i tävlingslopp.



    Kärnan i spelet består av att köra runt snäva kurvor och samtidigt hålla farten på raksträckorna genom att växla i rätt ögonblick. Spelet har också en mängd olika utmaningar som tidstävlingar och stuntutmaningar som ger ännu mer djup åt helhetsupplevelsen. När du går igenom varje tävlingsbana kommer det att finnas kontrollpunkter längs vägen där du kan köpa uppgraderingar till din motorcykel som däck, fjädringskomponenter, bromsar etc., så att du kan ge dig själv en konkurrensfördel gentemot dina motståndare.



    Sammantaget ger DUCATI - 90th Anniversary en uppslukande spelupplevelse med fantastisk grafik och intensiv action som får alla spelare att återkomma för mer. Vare sig det handlar om att tävla i spännande lopp eller genomföra utmanande stunts kommer det här spelet garanterat att ge många timmars underhållning.

    Läs mer

    De bästa priserna för DUCATI 90th Anniversary

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om DUCATI - 90th Anniversary

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev