Instant Gaming EU
 
 

Köp Middle-earth: Shadow of War

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Man trodde attThe Lord of the Rings saga var en färdig berättelse, men sedan kom Middle-Earth: Shadow of Mordor och visade att det fortfarande fanns historier att berätta i Midgård. Och nu kommer uppföljaren att ge en ännu större berättelse, eftersom Middle-earth: Shadow of War är på väg. Spelet utspelar sig fortfarande i Mordors land och du kommer återigen att spela som den mänskliga skogvaktaren Talion , som fortfarande är sammansvetsad med andan från älvherren Celebrimbor. De har slutfört sitt uppdrag att skapa en ny maktring, en ring som kan utmana Sauron och slutligen besegra honom. Nu ger de sig ut för att samla ihop en armé i Mordor och förgöra det förbannade riket en gång för alla. Middle-earth: Shadow of War bygger vidare på allt som originalspelet gjorde, genom att ge dig inte bara stora strider att delta i, utan också möjlighet att bygga upp din armé på ett mycket personligt sätt via Nemesis-systemet. Nu kommer du att kunna gå in ännu mer i detalj när du bygger upp dina generaler via interaktioner med dem. Men ännu mer än så, medan det första spelet var mer en hack-n-slash-affär, kommer Middle-earth: Shadow of War att ge dig en djup RPG-upplevelse för att ge dig mer personliga val för vem du är och hur du slåss i strid. Allt detta knyter an till en berättelse som kommer att få dig att ompröva allt du vet om Middle-Earth.



    Middle-Earth: Shadow of War vilar inte på sin föregångares framgång, tvärtom, här är nyheterna som finns i detta opus:




    • The Nemesis system. Nemesis-systemet, som fanns med i det första spelet, är ännu mer närvarande i Middle-Earth: Shadow of War. Som en påminnelse kan man säga att Nemesis-systemet gör det möjligt att få information om motståndarna, men inte bara det. Det upprättar en hierarki bland Urucks. Dessutom kommer alla dina handlingar mot en fiende att vara avgörande för resten av spelet. Varje karaktär är unik, och om du inte tar hand om dina trupper är det inget som hindrar dem från att vända sig mot dig.... Nu med Nemesis-systemet kan du skapa din egen armé och utse en ny överherre som chef för de fästningar du tar. Men du måste välja, för beroende på vilken stam av orken du väljer kan fästningen och även regionen förvandlas, till den nya ledarens avbild.



     




    • The environment. Medan Shadow of Mordor var begränsat till två regioner, stora, går Middle-Earth: Shadow of War dock längre och föreslår spelaren att fortsätta sin resa bortom Mordors länder. Du kommer att ha möjlighet att besöka Osgiliath eller åka till Minas Morgul. Dessutom hittar du i varje region en fästning som leds av en krigsherre(eller överherre). Genom att storma dessa fästningar kan du också ta kontroll över hela området.



      • Fortress Assault. Fästningsanfall är ett centralt spelelement i Middle Earth: Shadow of War. Tack vare den nya kraftringen som Talion smidde kan du underkuva dina fiender och få dem att ansluta sig till din armé. Och med din armé måste du storma fästningarna i varje region och eliminera dess överherre för att ta kontroll och på så sätt försvaga Sauron. Men du måste anpassa dig för varje angrepp eftersom överherren har speciella krafter beroende på vilken stam han eller hon kommer ifrån. Den kan till exempel hindra dig från att använda vissa förmågor från din ring, vilket tvingar dig att anpassa din strategi. Genom att underkuva befälhavare och underofficerare kan du få dem att ansluta sig till dina led, men också skapa spioner för att infiltrera en annan fästning. Faktum är att du kan placera ut spioner för att ta dig igenom dina fienders försvar. Dessa spioner kan också vara mycket användbara för att förbereda intagandet av fortet, till exempel genom att placera sprängämnen på strategiska punkter. Men det är inte allt, din makt är inte begränsad till orcherna, du kan ta kontroll över vilken fiendeenhet som helst, ¡som en drake! När fortet väl är under din kontroll måste du noggrant välja ut en av dina hantlangare för att göra den till den nya överherren. Välj väl, för det kan hända att du får se honom ansluta sig till Saurons led.




      • Skills. Du får alltid sällskap av Celebrimbor som hjälper dig i striderna, Middle-Earth: Shadow of War striderna är mer dynamiska än någonsin tack vare ett nytt färdighetsträd. Spelare som föredrar infiltration kommer att bli nöjda, eftersom denna spelstil har förbättrats avsevärt för att ge fler möjligheter. I talangträdet hittar du grenen Predator som erbjuder färdigheter som Spectral Sequence, som låter dig kedja en serie av lönnmord, Spectral Race, som låter dig röra dig snabbt över korta avstånd, eller Contagion , som låter dig förgifta dina fiender och låta dem attackera alla i närheten.




      • Equipment. För att möta Saurons styrkor behöver du förstås utrustning värd namnet. För att få tag på kraftfulla vapen måste du besegra högt uppsatta fiender. Du kan uppgradera dina vapen genom att anta utmaningar. Dessutom har Epic-vapen speciella förmågor som kan låsas upp genom att utföra en specifik handling. Rohirrim Dagger kan till exempel dra nytta av en 25-procentig bonus för smygattacker på brinnande fiender. Runor och ädelstenar kan utrustas på dina rustningar och på dina vapen för att ge dig flera och varierande bonusar. För att lägga till ädelstenar till din utrustning måste du köpa platser för att sätta in dem och njuta av deras effekt. För runor kan du förbättra dem precis som vapnen, genom utmaningar. Dessutom hittar du olika uppsättningar av utrustning som ger bonusar också. Du får bättre bonusar genom att utrusta ett visst antal delar av dessa uppsättningar.



    Läs mer

    De bästa priserna för Middle earth Shadow of War

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Middle-earth: Shadow of War

    Flo
    Flo
    2017 golg 9 18:17 dlcompare.fr
    Une tuerie !
    En mördare!
    gvaudan
    gvaudan
    2017 čakč 27 09:26 dlcompare.fr
    Il y aura bien des micro-transactions. Malgré les paroles rassurantes des dev qui assurent qu'ils font les tests d’expérience de jeu sans les activer, et que donc elle ne gêneront pas le déroulement du jeu, il n'en reste pas moins qu'ils conservent la fonction. Donc soit vous achèterez en jeu pour vous faire couillonner car ça ne vous donnera aucun avantage, soit ça vous en donnera quand même et donc l’expérience de jeu sera bel et bien transformée en Pay to Win...
    Det kommer att finnas mikrotransaktioner. Trots de lugnande orden från utvecklarna som försäkrar oss om att de testar spelupplevelsen utan att aktivera dem och att de inte kommer att störa spelupplevelsen, kvarstår det faktum att de behåller funktionen. Så antingen köper du i spelet för att bli lurad eftersom det inte ger dig några fördelar, eller så ger det dig några fördelar ändå och spelupplevelsen kommer att förvandlas till en Pay to Win...
    Frédéric Vidal
    Frédéric Vidal
    2017 njuk 9 07:59 dlcompare.fr
    Il à l'ére vraiment sympas comme jeu j'ai hâte. ...
    Det ser ut att vara ett riktigt bra spel, jag kan inte vänta.
    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Middle earth Shadow of War
    • Kategorier : Action , Äventyr
    • Utgivare : Warner Bros. Interactive Entertainment
    • Utvecklare : Monolith Productions
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2017 golggotmánnu 9
    • Systemkrav
      • Rekommenderat
      • OS : Windows 10 (64-bit)
      • CPU : Core i7-3770 / FX-8350
      • RAM : 12 GB
      • GPU : GeForce GTX 970 / Radeon RX 480
      • Lagring : 70 GB
    • Åldersklassificering
    • PEGI 18ESRB M
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev