Instant Gaming EU
 
 

Köp Final Fantasy XII The Zodiac Age

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Final Fantasy XII har fått sin egen HD-omgång, nu i den reviderade formen Final Fantasy XII The Zodiac Age.



    I Ivalice-världen är det lilla kungariket Dalmasca, som erövrats av Archadian Empire, kvar i ruiner och osäkerhet. Prinsessan Ashe, den enda tronarvingen, ansluter sig till motståndsrörelsen för att befria sitt land. Vaan, som förlorade sin familj i kriget, drömmer om att flyga fritt i luften. Följ med dessa osannolika allierade och deras följeslagare på deras resa för att befria sitt hemland.



    Den högupplösta remastern introducerar flera moderna framsteg, bland annat Zodiac Job System, en samling av tolv olika "jobb" som motsvarar de tolv stjärntecknen i Zodiac. Jobben som i huvudsak är klasser och varje jobb har sin egen licenstavla, som innehåller dussintals olika uppgraderingar som kan låsas upp. Dessa erhålls genom att tjäna LP, eller License Points, vanligtvis genom att döda fiender. Det finns också några nya lägen som Trial Mode med 100 etapper där du ställs mot vågor av fiender, utformade för att testa din skicklighet och förmåga. I det starka läget börjar alla karaktärer på nivå 90 och stiger i nivå normalt, men endast konfigurationsinställningar förs över. Weak Mode är tänkt att vara den ultimata utmaningen, där alla karaktärer börjar på nivå 1 igen och aldrig nivåhöjs och återigen är det bara dina inställningar som förs över.

    Förutom de olika UI-förbättringarna finns det också ett alternativ för att snabba upp spelet genom att hålla L1 intryckt, för att hjälpa till med malandet.

    Läs mer

    De bästa priserna för Final Fantasy XII The Zodiac Age

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Final Fantasy XII The Zodiac Age

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev