Instant Gaming EU
 
 

Köp Squad

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Upplev taktisk strid när den är som bäst i denna förstapersonsskjutare. Squad erbjuder en autentisk stridsupplevelse som bygger på lagarbete och storskalig samordning. Ta dig an olika scenarier och slåss i 50 mot 50 massiva strider som ställer olika fraktioner mot varandra, inklusive den amerikanska armén, ryska markstyrkor, brittiska armén, kanadensiska väpnade styrkor, australiensiska armén, Mellanösternalliansen och irreguljära miliser och upprorsmän. Var och en av dem har sin egen unika arsenal och ger dig tillgång till specialiserade fordon och vapen.



    I Squad måste du anpassa dig till de ständiga förändringarna på slagfältet och kommunicera med dina lagmedlemmar för att utveckla strategier och samordna dig med dem för att ta hem segern. Kommunikation är ditt bästa verktyg för att bekämpa fienden, och det här spelet har ett komplett VoIP-system som ger dig tillgång till olika kanaler som är organiserade för att prata med andra spelare beroende på deras rang och plats på slagfältet.



    Squad är en visceral krigssimulering som tar dig till första linjen på 20 massiva kartor, där du kan bygga befästningar för att dra nytta av terrängen.

    Läs mer

    De bästa priserna för Squad

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Squad

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev